Ďuriš Nicholsonová zverejnila fotky v plavkách. Čo nasledovalo, by nechcela zažiť žiadna žena
04 | 09 | 2021 I Petra Demková

„Mám 44 rokov, za sebou 4 pôrody, z nich tri deti. Mám nedokonalé brucho, strie, celulitídu a ďalšie prirodzené nedostatky. Kriticky som svoje nulové šance byť modelka zhodnotila už niekedy v 5 rokoch...“ začína sa príspevok europoslankyne.



Mám 44 rokov, za sebou 4 pôrody

„Mám 44 rokov, za sebou 4 pôrody, z nich tri deti. Mám nedokonalé brucho, strie, celulitídu a ďalšie prirodzené nedostatky. Kriticky som svoje nulové šance byť modelka zhodnotila už niekedy v 5 rokoch. Celkovo som s mojím telom kamoška,“ píše v úvode svojho príspevku na sociálnej sieti Lucia Ďuriš Nicholsonová.

„Občas naňho v zrkadle zazerám, ale tiež mu pravidelne ďakujem za svoje deti, za to, že ešte vládze bicyklovať a behať a aktívne fungovať. Nie, toto nemá byť nejaká feministická oslava samej seba. Tento post je o Branislavovi Klopanovi, majstrovi traťového obvodu Železníc SR,“ dostáva sa k veci europoslankyňa.

Silvia Šuvadová: vydierať veriacich a využívať vieru na manipuláciu slobodnej vôle je silná káva
04 | 09 | 2021 | Petra Demková

Signalista zo ŽSR sa vyjadril

Tá vzápätí prechádza priamo k veci. „Bývalý signalista ŽSR z Tužiny sa nezdržal a pod článkom, v ktorom bulvár použil fotky z môjho súkromného FB, si potreboval verbálne uľaviť. “Tá bachratá? CelulitÝda až sa mi chce grcať,” napísal pán Klopan. Všelijaké FB hejty zažívam prakticky denne. Utvrdzujú ma v dvoch zásadných veciach: ako spoločnosti nám chýba tolerancia k akejkoľvek inakosti, k akékoľvek odchýlke od toho, čo my považujeme za normálne, pekné, zdravé a hlavne slovanské,“ píše politička.
Vymysleli sme si kulty krásy

„Vymysleli sme si vlastné kulty krásy a používame ich ako makety pre hodnotenie každého, kto okolo nás prejde: Videla si, čo mala na hlave? Preboha, pozri čo má hentá na sebe? Omg, ten chalan ma ružové vlasy… to musí byť pekný buzerant. Bla-bla-bla,“ sťažuje sa Ďuriš Nicholsonová.

Druhým problémom podľa europoslankyne je, že ako jednotlivcom nám chýba schopnosť rešpektovať hranice osobnej slobody druhých. „Hádžeme hodnotiacimi úsudkami po všetkých ostatných, sme majstri v rozdávaní nevyžiadaných názorov, ale mame problém kriticky sa pozrieť na samých seba,“ konštatuje politička.
V Bruseli je väčšia tolerancia

Lucii Ďuriš Nicholsonovej sa očividne v Bruseli žije lepšie. „V Bruseli mi často chyba domov. Ale zároveň sa tu cítim oveľa slobodnejšie, lebo tu nikto nerieši, čo ma ten druhý na hlave, čo ma oblečené, či má iksaté nohy alebo či má chlapec dlhé vlasy alebo žena fúzy. Uvedomujem si, o čo slobodnejšie tu žijú všetci nedokonalí ľudia so svojimi inakosťami,“ vychvaľuje si pomery v zahraničí slovenská politička.

„Tou našou malosťou, tou nenávisťou k inakosti, tou nevraživosťou voči všetkému, čo je pod alebo nad priemerom sme zaspali dobu. Občas mi je z toho smutno. Ale dnes nie. Dnes ma pán majster traťového obvodu ŽSR rozosmial,“ ukončila Ďuriš Nicholsonová svoj príspevok veselo.

Zároveň si neodpustila aj fotografie človeka, ktorý ju na sociálnej sieti arogantne skritizoval. Pridala aj fotografiu kde je pán aj s priateľkou či manželkou.

Zarobí na masívnom znamienku: Dcére Čaputovej pomôže v modelingovom svete aj jej priezvisko
30 | 08 | 2021 | Tibor Sipos