Doktor Brunner: K účasti na klinickej štúdii podávania vakcín nie je možné z právneho hľadiska nikoho zaväzovať...!!! (VIDEO)
04 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Tak a je to vonku. Že vakcíny proti COVID-19 nie sú skutočnými vakcínami, ale iba experimentálnymi a navyše na génovej báze hovorí aj rakúsky doktor Michael Brunner z medzinárodného certifikačného inštitútu a tiež z organizácie „Právnici pre základné práva“. Takže čo sa nám tu naši „odborníci“ snažia celý čas o vakcínach  ich účinkoch nahovoriť?


Slovensko nepatrí v očkovaní proti COVID-19 medzi popredné krajiny, ale skôr naopak. V EÚ sme na chvoste. Ako však vo videu ukazuje Monika Faturová, nemáme veľmi nad čím banovať, ba práve naopak. Presvedčia vás o tom aj slová doktora Michaela Brunnera z medzinárodného certifikačného inštitútu (ICI) a tiež z organizácie „Právnici pre základné práva“, ktoré sú veľavravné.
Akýkoľvek nátlak na očkovanie je nezákonný a porušuje základné práva

„Schválenia vakcín neprebehnú, obavy z nútenia, či povinného očkovania sú neopodstatnené. Žaloby na Európskom súdnom dvore prebiehajú. V štádiu núdzového použitia NIE JE MOŽNÉ ich podávať celoplošne!!!,“ píše v krátkom statuse Monika Faturová. Viac sa môžeme dozvedieť v zostrihu videa, v ktorom doktor Brunner rozpráva nielen o vakcínach proti koronavírusu, ale aj PCR testoch. „Veľmi stručne k povinnosti očkovania. Už som sa o tom zmienil. Nejde o očkovanie, ale o podanie experimentálnej látky na génovej báze. Nechráni pred vírusom SARS-CoV-2 a nechráni pred prenosom tohto vírusu,“ šokuje hneď v úvode doktor Brunner.

Lipták opäť šokuje: Tieto „vakcíny“ neboli vytvorené aby nás chránili pred pandémiou (VIDEO)
Vedci a lekári, ktorí sú proti očkovaniu a vakcínam, ale aj tí, ktorí navyše COVID za pandémiu nepovažujú, sú označovaní za antivaxerov. A s nimi vlastne aj všetci tí, ktorí sa stotožňujú s ich tvrdeniami. Patrí medzi nich i lekár Peter... Čítať ďalej
31 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Pretože sa nejedná o očkovanie v klasickom zmysle slova, nemôžem očkovanie predpísať. A ďalšia vec, ktorá je tiež veľmi dôležitá je, podmienečné povolenie v zmysle nariadenia EÚ č. 507 z roku 2006. Pokiaľ je toto schválenie iba podmienečné, nemôžem nikoho na očkovanie zaviazať,“ vysvetľuje doktor a dodáva, že účasť v klinickom hodnotení je z právneho hľadiska vždy dobrovoľná! „Subjekty musia mať možnosť túto štúdiu kedykoľvek prerušiť. Akýkoľvek nátlak, či už v zdravotníctve, alebo v akejkoľvek inej profesnej skupine je nezákonný a porušuje naše základné práva a slobody,“ hovorí vo videu doktor Brunner.

Budíček! Nová štúdia ukazuje katastrofálne zníženie účinnosti vakcíny Pfizer
15 | 08 | 2021 | Diana Zaťková

Pripravujú sa žaloby proti licenciám na očkovanie maloletých detí

A lekár pridáva ešte niečo aj o PCR testoch. „PCR test možno považovať za zmysluplné opatrenie iba vtedy, pokiaľ zároveň plní aj svoj cieľ. Bolo preukázané, že nedokáže odhaliť infekciu, ako veľmi dobre vysvetlil doktor Wieler. PCR test je vhodný iba pre získanie výsledku v rámci klinického objasnenia lekárom,“ konštatuje doktor Brunner, podľa ktorého by preto otázka či ho spoplatniť, alebo nie, nemala byť vôbec kladená, lebo test nie je vhodný. „Rád by som upozornil ešte na jednu vec: Členka našej skupiny, veľmi vážená doktorka Holzeisen z Botsenu napadla všetky licencie na očkovanie na Európskom súdnom dvore. Prvá výzva bola vyhlásená 16. februára a dnes máme všetky výzvy hotové. Ide o núdzové schválenie, a podľa skúmania môjho kolegu, ale aj podľa nášho skúmania, budú tieto žaloby úspešné,“ pridáva doktor Brunner.



„Žiadame o zrušenie všetkých povolení k očkovaniu. Pripravujú sa žaloby proti licenciám na očkovanie maloletých detí, ktoré budú už čoskoro prerokovávané u Európskeho súdneho dvora. V budúcnosti sa teda dočkáme oveľa viac, pretože súdy sa tým zaoberajú. Predovšetkým sa nejedná o očkovanie, takže o ňom nemusíme ďalej diskutovať,“ hovorí na samý záver videa rakúsky doktor Michael Brunner.

Doteraz platilo, že očkovanie sa rovná imunite. Prečo to tak nie je aj pri COVID-19? pýta sa Grosz (VIDEO)
Naši politici zvyknú s obľubou hovoriť, že na Slovensku je po novembri 89 demokracia. Posledný rok to však tak vôbec nevyzerá. A už vôbec nie pri pohľade na to, ako sa diskutuje o koronvíruse a vakcínach, ktoré by ho mali eliminovať. Čítať ďalej
11 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik