Belousovová: ženám v Afganistane fakt veľmi pomôže, že niekto v Európe „počúva ich hlas“
04 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Anna Belousovová sa zamýšľa nad tým, ako vraždeným a znásilňovaným ženám v Afganistane pomôžu prázdne gestá a frázy našej prezidentky, Zuzany Čaputovej. Okrem toho národniarka upozorňuje, že násilie na ženách - Slovenkách, je páchané priamo pod nosom prezidentky. 


Je vôbec Zuzana Čaputová ešte vnímaná ako slovenská prezidentka? Otázka je to úplne legitímna, pretože hlava nášho štátu je v ostatnom čase kritizovaná za mnohé jej kroky. Tak, ako tentokrát od šéfky strany Národ a Spravodlivosť Anny Belousovovej.


Zuzana Čaputová sa v ostatnom čase „vyfarbila“ najmä tým, že sú jej bližšie záujmy zahraničia ako tie slovenské. Jej národ sa totiž búri proti tomu, čomu aj ona umožnila vzniknúť. Búria sa aj proti tomu, čo spôsobila tým, že odmietla otázku referenda.

Exšéfka národniarov Anna Belousovová v statuse otvorene píše, že prezidentka svojím pokrytectvom a jednostrannými názormi spoločnosť iba rozdeľuje a traumatizuje.
Funkcia prezidenta je zbytočné vyhadzovanie peňazí

„Najskôr západ na čele s USA podhodili Afgáncov Talibanu, a teraz im idú pomáhať prázdnymi frázami?! Budú „počúvať ich hlas“. To ženám v Afganistane fakt veľmi pomôže, keď ich budú vraždiť a znásilňovať, že niekto v Európe, sediac na teplom fleku „počúva ich hlas“. To pokrytectvo pani Čaputovej je hnusné a má príchuť sadizmu,“ píše v úvode expolitička, podľa ktorej má však naša prezidentka asi niečo s ušami, pretože počúva dobre len na diaľku. Na blízko je hluchá aj slepá.



„Keby totiž nebola, všimla by si, že na Deň Ústavy sa páchalo násilie na slovenských ženách rovno jej pod nosom - na demonštrácii pred prezidentským palácom. Ale k tomu jej zrejme poradcovia nič nenapísali... Čím ďalej tým viac si myslím, že funkcia prezidenta je zbytočné vyhadzovanie peňazí daňových poplatníkov,“ konštatuje v závere statusu Anna Belousovová a na samý záver dodáva: „Aspoň by bolo menej o jednu osobu, ktorá svojím pokrytectvom a jednostrannými názormi spoločnosť rozdeľuje a traumatizuje.“

Prezidentka Čaputová arogantným spôsobom prekročila ústavné právomoci, soptí Belousovová
Prezidentka Zuzana Čaputová stráca popularitu. Počas osláv SNP v Banskej Bystrici ju dav pred bránou Pamätníku SNP niekoľkokrát vypískal, teraz sa do nej pustila Anna Belousovová. Čítať ďalej
31 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik