Taraba: Pčolinskému by nemal zaplatiť odškodné štát. Nech to platí OĽaNO
03 | 09 | 2021 I Tibor Sipos

Bývalému šéfovi Slovenskej informačnej služby (SIS) Vladimírovi Pčolinskému zrušili obvinenia z úplatkárstva a po pol roku v kolúznej väzbe sa dožaduje odškodného. Poslanec NR SR Tomáš Taraba navrhuje, aby mu ho vyplatili členovia OĽaNO zo štátneho príspevku.


V príspevku na sociálnej sieti Facebook sa bývalý Kotlebovec pýta, prečo by oslobodenému Pčolinskému malo byť preplatené odškodné z peňazí štátu.

"Pčolinský ide žiadať úplne logicky odškodné. Prečo to ale má platiť štát? Nech mu to platí prokurátor Kysel a vyšetrovateľ, ktorí 11 krát porušili trestný zákon. Je potrebné prijať hmotnoprávnu zodpovednosť nielen politikov, ale aj prokurátorov, ak krivia právo, nezákonne držia ľudí vo väzeniach. Prečo to majú platiť občania?" Pýta sa.



Podľa neho bolo zadržanie exšéfa SIS a následné polročné držanie v kolúznej väzbe prehnané a najmä bez jasných dôkazov. "Ak tu zatýkajú bez dôkazov, len aby Mikulec mal mediálnu šou, nech to platí OĽaNO zo štátneho príspevku, ktoré dostalo vo výške 20 miliónov," uzatvára návrhom príspevok Taraba.

Belousovová vysmiala Hegerove heslo: Tak tomuto sa hovorí čierny humor
Trafila klinec po hlavičke. Národniarka a bývalá politička Anna Belousovová má pre novú facebookovú titulku premiéra Eduarda Hegera len výsmech. Čítať ďalej
01 | 09 | 2021 | Tibor Sipos