Šeliga sa môže ísť červenať. TOTO od Štubniaka bude ťažko rozdýchavať
03 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Do generálneho prokurátora Maroša Žilinku a do jeho úradu cítilo potrebu kopnúť si viacero politikov. Poslanec Juraj Šeliga ale zvýšil level a Žilinku si podal za to, že na svoju tlačovku nevzal niektorých „skvelých“ novinárov, ktorí tak museli sedieť vonku.


Nechať sedieť vonku takých „skvelých“ novinárov ako je Tódová z Denníka N, alebo jej kolegovia zo SME či portálu Aktuality.sk si predsa len nemôže dovoliť ani Žilinka. Proti takémuto niečomu sa postavil aj poslanec Juraj Šeliga, ktorý šiel brániť Sorosových zamestnancov. Amatérsky herec a advokát zo Súdnej siene mu to však v statuse patrične „vysvetlil“.
Ono je vôbec úplne jedno, čo by im odpovedal, oni by aj tak napísali to svoje

„Pán poslanec za mikrostranu mozgových trustov „Za ľudí“ bublal, ako to, že na tlačovú besedu nepozvala Generálna prokuratúra aj Denník N, Sme a Aktuality.sk z teamu Soros medial pirates. Keďže mi prišlo ľúto, tohto nechápavého Juraja, tak som sa rozhodol, že mu to nezištne vysvetlím,“ píše v úvode Štubniak a vzápätí sa púšťa do vysvetľovania.

„Generálny prokurátor sa asi rozhodol, že bude robiť tlačovky len pre novinárov a presstitúti, tí si to môžu opísať aj zo sociálnej siete Cukrového vrchu. Šetrí sa tým čas, kedy by musel odpovedať na infantilné otázky, potom čas, kedy by musel odpovedať na opakujúce sa nezmyselné otázky a v neposlednom rade aj čas na zbytočné hypotetické otázky,“ konštatuje Štubniak.


Ak by si nepochopil, vysvetlím ti to aj v obrázkovom písme

„Ono je vôbec úplne jedno, čo by im odpovedal, oni by aj tak napísali to, čo by chcel ich chlebodarca. Takže ušetril čas i energiu aj týmto dobrým ľuďom. Všetci šťastní…,“ pridáva Štubniak, ktorý si na záver predsa len ešte neodpustil zopár slov. „Ak by si aj napriek niekoľkonásobnému prečítaniu môjho vysvetlenia niečomu nerozumel, tak sľubujem, že si budúci týždeň spravím čas a vysvetlím ti to v obrázkovom písme. Nemáš za čo…,“ končí svoj status svojmu menovcovi Juraj Štubniak.

GP Žilinka sa nenechal zastrašiť a tvrdo skritizoval Čaputovú, médiá a politikov
02 | 09 | 2021 | Peter Sulek