Peková: Žiadne rúška, žiadne očkovanie, žiadne obmedzenia, všetko späť do normálu!
03 | 09 | 2021 I Peter Sulek
Peková pre CNN Prima News povedala, že zažívame diktatúru hnanú covidom. Rúška, očkovanie, obmedzenia nepovažuje za dobré riešenia a všetko by sa podľa nej malo vrátiť do normálu.

Molekulárna biologička, ktorá sa stala symbolom odporu voči súčasnej hystérii a pandemickému alarmizmu Soňa Peková tvrdí, že nielen v Českej republike, ale takmer na celom svete zavládla neomarxistická diktatúra, ktorá je hnaná covidom. Situáciu prirovnala dokonca k feudalizmu a nevoľníctvu:

"Demokracia v rôznych štátoch sveta zaniká v neomarxistickej diktatúre, ktorá je poháňaná covidom. Ľudia, ktorí sú proti tomu, sú odsúvaní na okraj spoločnosti, sú dehonestovaní. Ale my sa len snažíme pre naše deti zachrániť ich práva."
Deti späť do škôl a žiadne rúška

Mutácia koronavírusa s názvom delta podľa Pekovej spôsobuje len "soplík" a je potrebné sa prestať trápne báť o svoj život, pretože zomrieť môžete aj vo výťahu.

"Na jeseň boli naozaj dva dramatické kmene, ktoré to tu vymydlily. Nechcem to znevažovať. Ale delta, ktorá je tu teraz a kvôli ktorej pokračuje drakoniáda, ktorá začala, tak si ju vôbec nezaslúži. Skutočne sa prejavuje tým, že ľudia majú nádchu. To nie je žiadny dôvod na to, aby sa spoločensky alebo ekonomicky likvidovala spoločnosť," pokračovala Peková.

Kritizovala tiež uzavretie škôl. "Detí sa epidémia netýka. Zaťahovať do toho deti je chybné," uviedla. Rúška označila za módu tejto epidémie. "Je nezmyselné, aby ich ľudia nosili na verejnosti, mladí sa s vírusom vyrovnávajú bezproblémovo," dodala molekulárna biologička.

Peková: Covid je šmejd z laboratória, toľko mutácií nemá predchodcu v zvieracej mikrobiológii (VIDEO)
Koronavírus vznikol v laboratóriu, stojí si za svojím mikrobiologička Soňa Peková. Dospelí i deti podľa nej prišli počas pandémie o slobodu a nechali sa zblbnúť politickými faktormi. O očkovaní molekulárna genetička tvrdí, že vakcinácia proti... Čítať ďalej
13 | 07 | 2021 | Tibor Sipos

Stop očkovaniu detí a mladých

Očkovanie detí Peková odmieta: „V žiadnom prípade neočkovať deti“. Na otázku moderátorky do koľkých rokov by sa deti nemali očkovať úsmevne poznamenala: „Deti do 35 rokov.“ Podľa nej totiž mladí ľudia majú ľahký priebeh ochorenia.

Očkovať by sa podľa nej mohli najmä ľudia z rizikových skupín s tým, „že je potrebné vedieť, že tá vakcína je revolučná, nikdy sa nepoužíval tento formát ani v humánnom ani vo veterinárnom svete." Zdôraznila, že očkovanie musí byť slobodné rozhodnutie ľudí a nie propagandistické masírovanie.

Peková uviedla, že nie je zaočkovaná a očkovať sa ani v budúcnosti nechystá.
Deštrukcia strednej triedy - živnostníkov a malých podnikateľov

Vadí jej tiež deštrukcia strednej triedy. "Uzavreli malé obchodíky. Pritom zostali otvorené veľké obchody, kde je vzduchotechnika, takže tam by sa ten vírus asi mohol šíriť ďaleko ľahšie než v malom obchodíku, kde sa predávajú žemle alebo obuv," konštatuje Peková.

Na argument, že to robil celý svet, odpovedala, že niekto mal asi záujem na tom, aby došlo k nejakému poškodeniu ekonomickej situácie v daných krajinách.

Médiá prepisujú svoje staršie články. Únik koronavírusu z laboratória už nie je konšpirácia
02 | 06 | 2021 | Peter Sulek

Všetko vrátiť do normálu

Záverom sa vyjadrila k tomu, ako by sme sa ku covidu-19 mali správať v nasledujúcich mesiacoch a rokoch.
"Okamžite by som všetko vrátila do starých koľají. Žiadne sociálne dištancovanie, žiadne respirátory, žiadne rúška, žiadne nechodenie detí do škôl. Všetci návrat späť na svoje miesta. Všetci do práce. Prestať sa báť o svoj život, nech sa ľudia rozhodnú - a ak by ľudia rozhodli, že chcú byť uzavretí doma a v lockdownoch, tak až vtedy to tak bude.

Švajčiarska demokracia má to krédo, že ľudia o tom majú sami rozhodovať. Ale ak o tom rozhoduje minister zdravotníctva napriek všetkému, čo sa tu vlastne v spoločnosti deje, tak to mi pripadá vlastne abnormálne," oznámila.

CNN Prima News prelomila informačné embargo o Fauciho globálnom COVID spiknutí
Informácie zo zverejnených e-mailov Anthonyho Fauciho o globálnom covidovom spiknutí by boli za normálnych okolností atómovou bombou, ktorá by zmietla médiá, politikov aj vedcov. Médiá sa však z pochopiteľných dôvodov rozhodli ich skutočný obsah... Čítať ďalej
09 | 06 | 2021 | Peter Sulek