Matovičova sestra sa vyjadrila na margo Žilinku!
03 | 09 | 2021 I Ondrej ŠTEFIK

Známa Blogerka Zuzana Belicová včera napísala ťažkotonážne statusy na svojom Facebooku na margo udalostí okolo tlačovky Žilinku.


„Dobre sledujte rôzne výzvy a hodnotenia politikov a političiek smerom ku Generálnej prokuratúre. Hlavne tých, čo tu opakovane vždy pred voľbami ľúbivo trepú o odpolitizovaní polície, súdnictva a prokuratúry. To znamená, aby politici a politické strany nemohli mať žiadny vplyv a ovplyvňovať či už políciu, súdy či prokuratúru," poukázala blogerka na farizejstvo a dvojtvárnosť vládnych politikov.
Pochvala s ktorou sa nejeden občan stotožnil

Matovičova sestra napísala: „Vypočula som si popri práci celú tlačovku Generálneho prokurátora Žilinku. A poviem len, že konečne. Teda taký náklad politici a aj pani prezidentka asi nečakali. Myslím, že bol zaslúžený."

Podľa nej Žilinka na svojej tlačovke vyškolil novinárov o čom je prokurátorská práca a jasne dal najavo, že sa opiera iba o zákony a že nie je vazalom politikov a ani médií. „Len ktovie, či to politici dostatočne pochopili, keďže mnohým z nich podvody, klamstvá, obchádzanie svojich nariadení a porušovanie zákonov vyhovujú viac, než ich dodržiavanie," konštatuje Belicová.

Blogerka v závere statusu skonštatovala: „Aj preto sú mnohí politici zo Žilinku v šoku. Že si od nich nenechá skákať po hlave. A tak to má byť. Lebo tak má vypadať odpolitizovanie prokuratúry, po ktorej mnohí z dnes tak pohoršených politikov pred voľbami volali."

Z protestu sa zrodilo košické memorandum. V uliciach môže byť ešte horúco
Smer SD zverejnil ako komentár k facebookovému príspevku košické memorandum Čítať ďalej
02 | 09 | 2021 | Ondrej Stefik