Belousovová: Ako sa majú cítiť pozostalí obetí ak vidia, že z vrahov ich najbližších sú pomaly celebrity?
03 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Anna Belousovová sa radí medzi špičku kritikov súčasnej koalície. Na nej si nájde vždy niečo, za čo jej celkom slušne naloží. Tak ako teraz, keď v statuse naráža na vládnucich politikov a ich voličov.


Predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť a bývalá šéfka národniarov Anna Belousovová si všimla, z akých ľudí sa teraz vytvárajú akože „celebrity“. Ako sa v statuse priznáva, už začína chápať, prečo Slovensku vládnu asi tí najhorší v celej jeho histórii. „Hovorí sa: akí voliči, takí politici. A ono to zrejme bude pravda,“ netají svoj názor na súčasnú politickú elitu expolitička.
Pobyt vraha vo väzení nie je rekreácia ani pioniersky tábor

„Ak sú „celebritami“ obdivovatelia a kamoši vrahov, a ak sa nájde medzi ich fanúšikmi dosť, ktorým sa to páči, svedčí to len o jednom. O hlbokom morálnom úpadku spoločnosti,“ konštatuje Belousovová a dodáva, že tí vrahovia sú vo väzení za to, že zabili! Že zobrali niekomu život. „Ako sa asi môžu cítiť pozostalí obetí, ak vidia, že z vrahov ich najbližších sú pomaly celebrity?!“ pýta sa celkom legitímne exnárodniarka.

Trest nemá byť podľa nej síce pomsta, na druhej strane však pobyt vraha vo väzení nie je rekreácia, ani pioniersky tábor. „Na jednej strane obvinenému generálovi Lúčanskému nepovolili vo väzbe návštevy rodiny, ani len list od dcéry, na druhej strane odsúdení vrahovia sa fotia s pochybnými „celebritami“ a vypisujú, ako napríklad Mikuláš Černák, svoje múdrosti na FB. Tento viacnásobný vrah si dokonca dovolil verejne cez FB urážať Lúčanského po smrti!“ hnevá sa šéfka strany Národ a Spravodlivoť. „Kde to pre Boha žijeme?! A najhoršie na tom je, že kope ľuďom sa to páči. K „celebritám“ sa vyjadrovať nebudem. Peniaze a „sláva“ sa nemusí nutne spájať s IQ...,“ konštatuje v samom závere statusu Anna Belousovová.

Kiska mal nakoniec pravdu. Toto sa môže udiať len v mafiánskom štáte, tvrdí Belousovová
Kauza obvinenia policajného prezidenta Petra Kovaříka poriadne otriasla našou politickou scénou. Krajská prokuratúra v Bratislave ho viní zo zločinu zneužívania právomoci verejného činiteľa v súbehu so zločinom marenia spravodlivosti. On to síce... Čítať ďalej
28 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


Za pravdu jej dávajú aj ľudia v diskusii, ktorá je naozaj „plodná“ a zaujímavá. „Už si ani nepamätám či sa nejaký novinár(ka) spýtal Kolíkovej prečo bol Mikuláš Černák prevezený do prešovskej väznice na tú istú chodbu, kde sa v cele generál Lučanský potkol o papuču… pričom si devastačne poranil ľavé oko, zlomil ruku a dve rebrá a zlomil si aj členok, pričom mu praskla lebka,“ napísal v diskusii Pavol Hanzel.

Škandál! Belousovová je odhalená – je to ruská špiónka! Zistil to nový spolupracovník SIS Piško
Tak toto je fakt bomba. Anna Belousovová je síce veľkou kritičkou súčasnej vlády, ale žeby bola ruskou špiónkou? Zrejme to bude pravda, pretože to zistil nový spolupracovník SIS Rasťo Piško. Čítať ďalej
24 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

Za 31 rokov kam sme sa dostali? Najhlbšie dno...

„Je to absolútne choré! ...aj to, že Černák má stránku na fb a desiatky tisíc obdivovateľov,“ hnevá sa Dani Ela. „Na Slovensku je každá kur..a celebritou ...stačí kačacie pery, pár plastík, vyjadrovať sa ako kočiš krížený s námorníkom a pár reťazí na krku... kultúra nemá tie vzory, ktoré niečo svojou prácou a kumštom dokázali... mládež žije virtuálnym životom..., úpadok do stoky...,“ píše v diskusii Anna Tavodová. „Veru, úpadok morálky... úplne prevrátené hodnoty života... veď keď vláda je z mafiánov a podvodníkov a ďalej jednu, tak čo??? aká morálka národa? Vulgárnosti, bezočivosť, chrapúnstvo, nenažratosť, snobizmus, žiadna empatia s chorými a slabými... úplne zle... za 31 rokov kam sme sa dostali? Najhlbšie dno...,“ pritakáva Anka Anička.



S Belousovovu súhlasí aj Oľga Zemanová. „Je to tak, p. Anna. Politici sú vizitkou národa. Keď sledujem tie komentáre vládnych voličov, tak mi je smutno, akí ľudia žijú na Slovensku. Žiadna hrdosť, ani česť. Ja by som nechcela fotografiu ani s terajšou prezidentkou alebo s kýmkoľvek z tejto zločinnej vlády. Ešte by ma strašila v albume. Veď tí „naši umelci“ nestoja za nič. Ozývajú sa len vtedy, ak potrebujú zvýšiť honoráre, a keď treba vystúpiť, tak sú ticho. Zapredajú aj dušu kvôli krvavým peniazom, ako to urobili aj v komediálnej lotérii. Skutočne, takých „umelcov“ nemusím.“

V parlamente by mala byť elita národa. Je tam jeho intelektuálna spodina, konštatuje Belousovová
Poslancovi ako je Peter Cmorej z SaS už zrejme nepomôže ani odborná pomoc psychológa a psychiatra. To, čo napísal do komentára pod svoj status je niečo, nad čím zostáva normálny rozum stáť. Však mu to Anna Belousovová a mnohí diskutujúci aj... Čítať ďalej
21 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik