Annamária – bežkyňa v balerínkach, urobila prekvapivé rozhodnutie o svojej budúcnosti!
03 | 09 | 2021 I Petra Demková

Pluska vypátrala známu bežkyňu z osady. Viete ako žije dnes? Bude matkou, alebo sa rozhodla inak? Čítajte.



Nové informácie. Škola sa už nekoná

Portál 1pluska.sk zistil nové, šokujúce skutočnosti. Dievčatko, ktoré prekvapilo svojím bežeckým talentom a následne vo veku 16 rokov otehotnelo, sa nakoniec predsa len rozhodlo vykašľať sa na školu.

„Sekla s učením! V Špeciálnej základnej škole v Moldave nad Bodvou včera spolužiaci márne vyčkávali Annamáriu (16), ktorú preslávilo víťazstvo v „balerínkach“ na atletickej dráhe. Zástupkyňa školy Ildikó Szitás Nagyová potvrdila, že 31. augusta prestala byť ich žiačkou, keďže má 16 rokov a tým sa jej podľa zákona skončila povinná školská dochádzka,“ informuje Pluska.

Vedenie školy netuší, čo s Annamáriou je. Mladú študentku preto už aj vyškrtli zo zoznamu žiakov školy.

Ladislav z luxusného cigánskeho pohrebu dodržal svoj sľub: Taký pomník si dovolí len málokto! (FOTO)
Prešovčan Ladislav Baláž si svoju zosnulú manželku uctil ako sa patrí! Tradičný cigánsky pohreb ho vtedy vyšiel cez 10-tisíc eur, teraz naplnil aj svoj sľub prepychového pomníku pre zosnulú Zlaticu, zvanú Ťumy, píše Pluska. Čítať ďalej
29 | 08 | 2021 | Tibor Sipos

Annamária sedí na priedomí chatrče

Novinári Plusky sa boli za Annamáriu pozrieť v osade kde býva. „Annamária sedela včera namiesto v školskej lavici na starej pračke pred chatrčou. Viditeľne bez nálady, so sklopenými očami, nervózne hompáľala nohami. Na naše otázky odpovedala len - áno, nie, neviem alebo mykala plecami,“ informuje Pluska.

Do reči nebolo ani mame Izabele. „Veľmi som si priala, aby išla na zákrok, no nechcela o tom ani počuť. Dookola mlela, že so Sebastiánom chcú rodinu, čo vraj bol dôvod, prečo otehotnela. Zajtra ideme k lekárovi pre tehotenskú knižku. Dieťa sa má narodiť v marci,“ povedala matka.
Annamária nemá predstavu o svojej budúcnosti

Novinári položili Annamárii aj zásadné otázky. Ani na ne nevedela odpovedať. „Dievča stále mlčalo a nepovedalo ani slovíčko. Keď sme sa spýtali, či si uvedomuje, že bude mamou, iba zavrtela hlavou, že nie. Rovnako reagovala, keď sme sa pýtali, či sa o dieťa bude vedieť postarať,“ píše Pluska.

Matka má o budúcnosti trochu jasnejšiu predstavu. Povedala: „keď sa decko narodí, pôjdem na materskú dovolenku ja a ona sa bude venovať športu. Tak to bude najlepšie.“ Zaujímavé je, že Annamária po týchto slovách iba mykla plecom.
Ulakomili sa na peniaze

Matka priznala, že za Annamáriou boli nejakí ľudia a odhovárali ju od potratu. Susedia z osady prezradili ešte viac: „Podporovať ju chce Slovenský Červený kríž, nejaká nadácia, ale aj politici z Bratislavy, ktorí prišli za Balerínkou. Ulakomili sa na peniaze, preto mladá nešla na potrat. Okrem toho Sebastián, frajer Annamárie, si to neprial a ona je do neho strašne zamilovaná. Verí, že keď porodí, Sebi sa ku nej vráti, lebo hoci spolu nebývajú, stále sa stretávajú,“ informovala novinárov miestna žena.

Známy slovenský herec s manželkou oznámili radostnú novinku! Budú štyria.
Známeho herca a jeho manželku čaká ďalší prírastok do rodiny! S radostnou novinou sa párik podelil na svojich sociálnych sieťach. Čítať ďalej
28 | 08 | 2021 | Tibor Sipos