Rádio už má náhradu za Viršíka v jeho nedeľnej relácii. Neuveríte koho!
02 | 09 | 2021 I Petra Demková

Portál 1pluska.sk prináša novinky. Tri mesiace po úmrtí legendárneho moderátora končí jeho kultová relácia Twentyfive. Nadobro. Žezlo preberá moderátor, ktorého každý pozná. Prinesie svoj vlastný formát.


Legendárny 56 ročný moderátor nečakane a príliš skoro zomrel v máji tohto roka. Ako informuje, že v rádiu už majú za neho náhradu.

„Julo Viršík posledné roky moderoval hitparádu Twentyfive v Rádiu Expres. Od jeho smrti ubehli už tri mesiace a rádio oznámilo novinku, kto ho nahradí. Od septembra prevezme žezlo v deň jeho vysielania Martin Nikodým,“ informuje portál 1pluska.

„Áno, je to nová šou o veciach, ktoré ma bavia a tešia. Bude vysielaná v čase, keď Julo vysielal Twentyfive,” prezradil Pluske Nikodým.

„Viršíka s jeho legendárnou hudobnou reláciou jeho fanúšikom síce už nikto nevráti, no poslucháči už konečne vedia, čo a kto nahradí jeho kultovú rádiovú šou,“ hodnotí Pluska.

Obrovská pocta pre zosnulého Viršíka: Na svoje si prídu jeho fanúšikovia aj rodina!
Nedávno Slovenskom otriasla správa o tragickom úmrtí rádiovej legendy Jula Viršíka. Jeho blízky kamarát a DJ vymyslel niečo, z čoho by mal moderátor Rádia Expres obrovskú radosť, píše Nový Čas. Viršík nás navždy opustil v dôsledku zlyhania srdca... Čítať ďalej
12 | 06 | 2021 | Tibor Sipos