MUDr. Mesík: Tvrdá KRITIKA na Hegerove obavy zo spoločnosti
02 | 09 | 2021 I Gabriela Fedičová

MUDr. Juraj Mesík, v príspevku na sociálnej sieti kritizuje prejav premiéra Eduarda Hegera v ktorom ku Dňu Ústavy SR podľa neho premiér lamentuje a vyjadruje obavy zo situácie v spoločnosti. "Strašné, aký nevďak vládne v spoločnosti," píše Mesík.


MUDr. Juraj Mesík, napriek vzdelaniu je často považovaný mainstreamom nie za odborníka, ale konšpirátora. Iba preto, že má iný názor na liečbu, ale aj opatrenia súvisiace s pandémiou Covid19. Vo svojich tvrdeniach sa často opiera o vedecké štúdia zahraničných odborníkov, ale aj o výsledky v boji s pandémiou, ktoré sú už známe zo zahraničia, napriek tomu ani on, ani ďalší jeho kolegovia s iným názorom priestor v médiách tak, ako iní, nedostávajú. Dokonca, ako tvrdí na sociálnej sieti, často dochádza k cenzúre vedeckých informácií. A preto je prekvapený z prejavu premiéra Eduarda Hegera v ktorom ku Dňu Ústavy SR vyjadril obavy zo situácie v spoločnosti.

Bezpečnostný analytik Bránik: "Oš*kali nás všetkých, ako sú zvyknutí. A to sa ešte len rozbiehajú..."
"Boris Beňa, nie nepodobný tej petržalskej radodajke sa teraz vysmiaty fláka po slobode získanej za nič. Pretože za to, že natrel Vlada získal neskutočný bonus. Hoci by podľa elementárnej spravodlivosti mal za svoje svinstvá hniť v base dlhé roky.... Čítať ďalej
01 | 09 | 2021 | Gabriela Fedičová

Mesík predkladá vysvedčenie vláde zmeny

"Nechali bez včasnej lekárskej pomoci zomrieť 18 000 ľudí. Skorumpovali masmédiá, aby o tom hlboko mlčali. Nekládli ste otázky a tvárili sa, že sa skutok sa nestal. Zruinovali ste ekonomiku krajiny. A po uši zadlžili aj deti dnešných detí. Hrubým nátlakom, zastrašovaním slabých a dezinformačnou kampaňou ste tlačili do zbytočného a riskantného prijímania dávok S-proteín - kódujúcej mRNA mladých ľudí, ženy v plodnom veku, zdravých ľudí bez rizikových faktorov, dokonca deti! Do zeme zašliapali akúkoľvek možnosť zmysluplného odborného dialógu. A nahradili ho cenzúrou vedeckých informácií, firemnou propagandou vydávanou za vedu, pokusom o zneužitie návštevy pápeža na marketing produktov súkromných firiem. A korupciou "sprostredkovateľského" a lotériového proletariátu platenou z daní všetkých občanov," píše Juraj Mesík zhrnutie činnosti vlády zmeny, ktorá súvisí s pandémiou Covid19.

Hegerovi novodobý "zväzáci" činia propagandu na stredných školách
Už aj stredoškoláci robia "osvetu" v očkovaní. Asi nikoho neprekvapí, že skupinu mladých aktivistov, ktorí majú šíriť informácie a búrať mýty o vakcíne na stredných školách podporil aj premiér Eduard Heger. Do škôl majú rozdistribuovať letáky o... Čítať ďalej
01 | 09 | 2021 | Zuzana Koščová

Majú obavy zo situácie v spoločnosti

Mesíka sklamalo vyjadrenie premiér Eduarda Hegera v prejave ku Dňu Ústavy SR. Vyjadril v ňom obavy zo situácie v spoločnosti. „Mám obavy, že plodnú diskusiu a vecnú polemiku sa dnes snaží vytlačiť z nášho života nenávisť, neochota vzájomne sa počúvať, zlomyseľnosť, ale aj účelová manipulácia s faktmi. Nedopusťme to,“ cituje Mesík na sociálnej sieti Hegera.

"A teraz majú obavy zo situácie v spoločnosti a lamentujú nad nedostatkom plodnej diskusie a vecnej polemiky?" Pýta sa Mesík a konštatuje, že je strašné, aký nevďak svetom vládne.

György Gyimesi silno usiluje, aby Maďari volili OĽaNO
Hodinový rozhovor pre maďarský denník Új Szó poskytol poslanec OĽaNo György Gyimesi. Podľa portálu Bumm bol prekvapivo neistý a jeho odpovede boli prekvapivo neurčité. "Pozorne počúvajúci môže z neho vyvodiť mimoriadne zaujímavé závery. Pretože... Čítať ďalej
01 | 09 | 2021 | Lea Penderecki