Kotleba: Deti podmaniť a rodič nech si zvyká (VIDEO)
02 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Protestné akcie, ktoré sa na Deň Ústavy rozhoreli v Bratislave a Košiciach, mali nielen (konečne) veľkú účasť, ale i viacerých politických organizátorov. Okrem Smeru-SD to boli aj kotlebovci, ktorí sa už dlhodobejšie stavajú proti rozličným vládnym opatreniam.


Šéf ĽSNS Marián Kotleba a jeho stranícka a podporovateľská suita sa zúčastnil na proteste v Bratislave pred sídlom našej prezidentky. Prirodzene, tu sa protesty neobišli bez násilností, ba dokonca aj streľby policajtov na protestujúcich ľudí gumovými projektilmi. Ako Kotleba vo videu priznáva, skutočný boj Slovákov za svoju slobodu sa ešte len začal.
Naozajstná blokáda Bratislavy ukáže, že ľudia sa už nenechajú ďalej týrať

V úvode videa Kotleba ďakuje všetkým, ktorí sa, podľa neho, veľmi vydareného protivládneho mítingu zúčastnili. „Zvlášť sa chcem poďakovať tým, ktorí tam ešte zostali a trochu „pritvrdili muziku“ aby vláda pochopila, že sa musí pripraviť na naozajstnú blokádu Bratislavy, ktorá ukáže, že ľudia sa už nenechajú ďalej týrať, robiť zo seba ovce a nenechajú sa dotlačiť protislovenskou vládou do nezmyselných protiľudských opatrení,“ hovorí ďalej šéf ĽSNS a ďakuje aj tým, ktorí prišli na protesty do Košíc.

„Ukazuje sa, že sme obrovská masa ľudí, ktorá už nebude mlčanlivo a potichu znášať tieto brutálne vládne praktiky,“ konštatuje ďalej Kotleba, podľa ktorého skutočný boj za slobodu ešte len začal.



Dnes išli do školy a Kotleba očakáva ďalšie obmedzenia. „Tento nechutný fašistický vládny systém sa im bude snažiť v škole absolútne bezdôvodne nasadiť rúška. Jednoducho tie deti podrobiť a vám, ich rodičom, ukázať, že si musíte zvykať,“ pridáva šéf ĽSNS, ktorý chce aj cestou vide požiadať a poprosiť v mene ich detí, aby s nimi išli do školy a podporili ich v tom, aby rúška na tvári nemali.

„Choďte za riaditeľom školy a vysvetlite mu, že vaše dieťa rúško na tvári mať nebude. Musíme nabrať odvahu a musíme sa postaviť za naše deti. A verte mi, že už čoskoro sa so všetkými odvážnymi občanmi postavíme za vás pri blokáde Bratislavy,“ odkazuje ma záver videa všetkým Marián Kotleba.

Bratislavou otriasajú masové protesty. Demonštranti zablokovali niekoľko ciest (VIDEO)
Demonštranti, ktorí zablokovali cesty v okolí Hodžovho námestia v Bratislave, sa presúvajú ďalej po centre mesta smerom k Mostu SNP a začínajú blokovať aj ďalšie komunikácie. Zablokovali už aj podchod pod Hodžovým námestím, Staromestskú ulicu a... Čítať ďalej
01 | 09 | 2021 | Imrich Kovačič / TASR