„Ježišmária, ukážte to! On má dieru v krku!!!! Hororové VIDEO protestujúceho muža, do ktorého strelil policajt
02 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Protesty proti nenávidenej vláde opäť naplno prepukli včera, na Deň Ústavy. To, čo sa dialo v Bratislave tu však už dlho nebolo. Policajti dokonca použili aj streľbu gumovými projektilmi. A tá sa nezaobišla bez následkov, respektíve zranenia jedného z protestujúcich.


To, čo sa udialo v Bratislave však už prekročilo všetky hranice. Toto normálne zmýšľajúci mozog nezoberie. Maskovaný policajti strelil po protestujúcom mužovi z bezprostrednej blízkosti s gumovým projektilom a spôsobil mu otvorenú ranu na krku! O situácii píše v statuse aj kontroverzný lekár Peter Lipták.



Zdesená zdravotná sestra: „Ježišmária, ukážte to! On má dieru v krku!“

„Policajt strelil chlapa do krku. Našťastie na mieste bola sestrička z gynekológie, ktorá upchala krvácajúcu ranu tampónmi z autolekárničky,“ píše Lipták a dodáva, že rana bola v blízkosti krčných ciev, ale našťastie tepna nebola zasiahnutá. Muža odviezla sanitka. „Policajt, ktorý takto vystrelil na demonštranta, takto z blízka do oblasti krku, ho mohol zabiť. Doteraz som neprišiel na to načo nosia policajti zasahujúci proti demonštrantom pušky. Dnes som zažil, že ich nosia preto aby ich mohli zabiť. No ďakujem pekne za takú demokraciu,“ konštatuje v statuse doktor Peter Lipták.



Že bola situácia na mieste naozaj dramatická svedčia i výkriky uvedenej zdravotnej sestry. „Ježišmária, ukážte to! On má dieru v krku!“

Mainstream už rezignoval na pravdu. Klamú a zavádzajú kde sa len dá...
M. Uhrík z hnutia Republika verejne napísal, že masmédia ako Nový Čas, TA3, Aktuality "klamú, až sa práši". Tie podľa Uhríka zavádzajú národ, tým, že uvádzajú výrazne skreslené počty účastníkov (1000 ľudí) na proteste v Košiciach. "Podľa reality... Čítať ďalej
01 | 09 | 2021 | Ivan Mihale