Hlina spoločne s Kalmusom provokoval na protestoch. Ich skupinka fyzicky napadla protestujúcich
02 | 09 | 2021 I Ondrej ŠTEFIK

Média z času načas propagujú nejakú kačicu či mediálny blud


Košický sme-čkársky Korzár zverejnil informáciu, že na včerajšom proteste napádali smeráci aktivistov. Samozrejme im sekundovali aktuality, ktoré podporili túto polopravdu.

Na včerajšom protestoch v Košiciach sa odhadom zúčastnilo dokopy asi 20 000 ľudí. Na Dolnej bráne, kde protestovali Život NS, Republika a Kotlebovci bolo asi 8 000 ľudí. Na smeráckom proteste pri Súsoší Immaculata protestovalo asi 12 000. Prakticky celá hlavná ulica sa zliala do jedného veľkého protestu. Allforjan protesty nezažili takú podporu, ako to čo zažili včera Košice.
Hlina spoločne s Kalmusom spojili sily, aby narúšali protest

Vždy sa nájdu aj nejakí provokatéri. Medzi Immaculatov  a ústavným súdom sa rozložila malá, ale výdatne provokujúca skupinka osôb. Na jej čele stál napríklad kontroverzný umelec Kalmus a bývalý predseda KDH Alojz Hlina. Provokujúca skupinka bola asi 20 členná. Provokovali dav a boli hrdinovia, lebo ich chránila polícia.



K fyzickému útoku došlo. Po slovnej výmene napadol člen provokujúcej skupinky účastníka protestu. Tu je dôkaz:



Lipšic ústami Kysela útočí na Žilinku a obhajuje neobhájiteľné
Lipšicov úrad odkázal Žilinkovi: Uznesenie, ktorým GP zrušila obvinenia V. Pčolinského, vyvoláva oprávnené pochybnosti. Námestník generálneho prokurátora Kandera však vysvetľuje: „Obvinenie bývalého šéfa Slovenskej informačnej služby (SIS)... Čítať ďalej
02 | 09 | 2021 | TASR/ Petra Demková