Svätý Heger farizejský
01 | 09 | 2021 I Robert Bačinský

Festival klamstva, manipulácie, výpadky pamäte a situácia na objednávku. Takto by sa dali charakterizovať zúfalé kroky vlády. Chyba za chybou, ale účet budeme platiť my.



Dohoda odborníkov s vírusom?

Starostlivosť vládnych politikov a pseudoodborníkov o naše zdravie je až dojemná. Predstierané silné sociálne cítenie ktoré nemá hraníc, sa strieda s ich uslzenými očami pri prezentácii grafov na objednávku a upravených čísel. Zaručené predpovede pochybných odborníkov, ktorí už dnes vedia, koľkí z nás tu už zajtra nebudeme, lebo Delta mutácia. Jeden z takýchto „lekárov“, ktorého meno je aspoň pre mňa úplne bezpredmetné sa dokonca nechal počuť, že máme poslednú šancu zachrániť si životy očkovaním. Pretože keď Delta v septembri udrie, nezaočkovaní budú do týždňa rozmetaní.

Silná káva. Tak teda vážený pán doktor, rád by som vás v tejto súvislosti ubezpečil, že sa mýlite. Viete drahý pán doktor, prežil som bez ujmy všetky vaše vlny. Nechránil som sa rúškom, šiel som kam som chcel a kedy som chcel. Nebol som ani raz vytretý, nie som a nebudem zaočkovaný a predstavte si, nemal som ani len nádchu. Vážený pán doktor, nechajte moje zdravie na mňa, viem ako s ním naložiť. Môj názor na vec sa od toho vášho líši možno preto, lebo nie som na výplatnej páske Pfizeru.

Budíček z Británie: Očkovanie treba okamžite zastaviť! (Tess Lawrieová)
Názor Tess Lawrieovej (Report24) Čítať ďalej
30 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Vydieranie, zákazy a nariadenia vystriedalo zúfalstvo

Pamätám si podobné zaručené prognózy o mŕtvolách na uliciach. O hromade tiel nič netušiacich obetí, pri ktorých Igor až plakal. Nič z toho sa nenaplnilo. A deje sa to opäť. 24 hodinové masírovanie, propaganda za milióny a nič. Nezabral dokonca ani pápež. Výhovorka, že treba pridať na vakcinačnej propagande, lebo jej nedostatočnosť je príčinou nezáujmu, je jemne povedané scestná. Veď tá tu trvá celé mesiace od rána do rána. Z kohútika na teplú vodu mi už tečie covid, jednu fázu na zváračke už mám covidovú, pod posteľou, na skrini, vo výťahovej šachte, všade covid. A stále vám je málo?

Tým posledným zo zúfalých činov, ku ktorým sa odhodlal sám najvyšší Heger je, že do tejto podlej hry zatiahol deti. Dokonca on sám, osobne, na úkor všetkého prevzal záštitu nad projektom Aliancia stredoškolákov, ktorý má údajne zvýšiť zaočkovanosť u stredoškolákov.

Prečo takáto výnimočná starostlivosť? Ako povedal Heger, títo mladí ľudia plánujú navštevovať stredné školy v regiónoch s nízkou zaočkovanosťou a preto chce neformálne diskutovať so žiakmi a študentmi o benefitoch vakcíny, no zároveň sa aj otvorene porozprávať o ich obavách či neistotách.

Zúfalá vláda zaťahuje do očkovania po deťoch aj mládež. A novodobí pionieri agitujú
Najnovšie naverboval zúfalý Heger mládežníkov. Podarí sa táto kampaň? Máme pre Hegera smutnú správu: ani toto nepomôže. Problémom totiž je, že nikto tejto vláde neverí, že jej ide o zdravie. Čítať ďalej
31 | 08 | 2021 | Petra Demková

Diagnóza - strata pamäte

Pán Heger, trochu osviežim vašu pamäť. Vráťme sa v čase do doby, keď tu zúrila tá hnusoba. Celé Slovensko bolo čierne. Lockdown. Zákaz vychádzania. Prísny zákaz cestovať mimo okres. Policajné hliadky pred cintorínmi. Pamätáte? A počas takýchto opatrení váš poslanec Holý arogantne, bez hanby a bez bumážky lietal do Anglicka, ako taký létající Čestmír. Pamätáte?

A čo prípad, keď ste vyslovene nakazených poslancov nahnali do parlamentu hlasovať? Tomu máme rozumieť ako? Covid pri vstupe zadržala a spacifikovala ochranka?

Potom tu máme predsedu parlamentu, ktorý počas takýchto prísnych opatrení vozil v služobnom aute, ktoré platím ja, svoju „priateľku“. To bolo čo? A jeho návštevy v nemocnici? A dennodenné fotografie poslancov bez rúška na sociálnych sieťach?
Nie je škola, ako škola

A teraz, keď je takmer celé Slovensko zelené, máte obavy, lebo deti pôjdu študovať do iných okresov? A? Veď tie deti sa celé prázdniny stretávali bez rúšok a sú tu. Nič im nie je. A odrazu máte strach, ako to dopadne po nástupe do škôl. No nijako. Vlastne, presne tak, ako po nástupe na prázdniny. Nič. Žiadne masové hroby, ani pristavené chladiarenské návesy.

Pán premiér, informácia pre vás. V dobe vyššie opísaných prísnych opatrení, pozatváraných škôl a dištančného vyučovania, na košickej akadémii Policajného zboru prebiehali prijímačky v plnom prúde. Chorí, zdraví, z celého Slovenska, cestovanie tam a späť cez všetky okresy. Žiadne opatrenia. Došlo to až tak ďaleko, že školu museli zatvoriť, deti ostali v karanténe na internáte a zamestnanci boli v povinnej domácej karanténe. Vtedy to bolo v poriadku? Nezaregistroval som, aby ste sa vy, alebo váš predchodca, alebo ktokoľvek k tomu vyjadril. Napriek tomu, že HD o tom vydal článok a bolo to hojne zdieľané na sociálnych sieťach. Prečo, pán premiér? Je snáď košická škola niečím výnimočná v porovnaní s tými, kam sa chystajú študovať na zelenom Slovensku deti, nad ktorými ste prebral záštitu?

Chcem delta-nádchu! (Gustáv Murín)
Komentár Gustáva Murína (Blog Pravda) Čítať ďalej
26 | 08 | 2021 | Gabriel Matta