Rytmus a Atilla sa vo väzení fotili s Černákom ako s polobohom
01 | 09 | 2021 I Timotej Dudka

Fotka so známym hercom alebo s odsúdeným vrahom? Ako by to bolo jedno, teda aspoň niektorým. Rapper Rytmus a bojovník MMA Atilla Végh rozbúrili mnoho ľudí, keď vyšlo najavo, že sa v leopoldovskej väznici odfotili s doživotne odsúdeným štrnásťnásobným vrahom Mikulášom Černákom, píše Blesk.


Obaja sa navyše na snímke usmievajú, ako keby azda medzi nimi nestál najhorší sériový vrah slovenskej histórie. Facebooková stránka Mikuláša Černáka sa pochválila fotografiou, ktorá rozvírila vášnivé diskusie. "Bojovník MMA Attila a rapper Rytmus si zapózovali s najťažšími zločincami v leopoldovskej väznici," píše sa v popise fotografie.

Ako populárny spevák, tak známy fighter sa na fotke usmievajú, čo mnoho ľudí na sociálnych sieťach pobúrilo. Végh ešte prilial palivo do ohňa, keď verejne vyhlásil, že má medzi odsúdenými vrahmi veľa fanúšikov.

Vo veci vraždy Tutiho preverujú rozsiahly spisový materiál. Dohodnúť ju mal Černák so Sýkorom
Vyšetrovanie prvej demonštratívnej mafiánskej vraždy v bratislavskom podsvetí, atentátu na Vladimíra Daniša, prezývaného Tuti, z júla 1995 naďalej pokračuje. Pre TASR to uviedol prokurátor Krajskej prokuratúry v Žiline a hovorca Martin... Čítať ďalej
04 | 06 | 2021 | tasr

Belousovová: Už začínam chápať, prečo Slovensku vládnu asi tí najhorší v celej histórii

Ku kontroverznej snímke sa vyjadrila aj národniarka a bývalá politička Anna Belousovová a pohoršenie vôbec neskrývala.

"Ak sú "celebritami" obdivovatelia a kamoši vrahov a ak sa nájde medzi ich fanúšikmi dosť, ktorým sa to páči, svedčí to len o jednom. O hlbokom morálnom úpadku spoločnosti. Tí vrahovia sú vo väzení za to, že zabili! Že zobrali niekomu život. Ako sa asi môžu cítiť pozostalí obetí, ak vidia, že z vrahov ich najbližších sú pomaly celebrity?!" Pýta sa znechutene.



Belousovová vysmiala Hegerove heslo: Tak tomuto sa hovorí čierny humor
Trafila klinec po hlavičke. Národniarka a bývalá politička Anna Belousovová má pre novú facebookovú titulku premiéra Eduarda Hegera len výsmech. Čítať ďalej
01 | 09 | 2021 | Tibor Sipos