Matovičova sestra Belicová: Bože chráň, aby bol generálny prokurátor nezaujatý a nestranný
01 | 09 | 2021 I Petra Demková

Sestra Igora Matoviča, Zuzana Belicová, má jasno v názore na generálneho prokurátora, Maroša Žilinku. Ten svojimi aktivitami v utorok rozvíril „hladinku“. Celý príspevok sestry bývalého premiéra je jedna irónia. Vysmieva sa zo súčasnej vlády a ich pobúrených reakcií na to, aké kroky podnikol generálny prokurátor.


„Politici by si mali schváliť nový ústavný zákon, že podozrivá a obvinená osoba z trestných činov bude vždy len osoba z “druhého brehu”. Teda pri vláde tejto koalície môže byť z trestného činu podozrivá len osoba z radov opozície a naopak. Politici by si takto mali ústavne ochrániť nedotknuteľnosť tzv. “našich ľudí”,“ navrhuje Zuzana.

„Slováci by tak boli uchránení od cirkusu zo vzájomného obviňovania politikov, vyplakávania tým ktorým politikom naklonených médií a mimovládok,“ doplnila.

Lipšicov chliev musí čistiť Žilinka. Čo tak poslať Lipšica tam, kam patrí? (Judita Laššáková)
Komentár Judity Laššákovej (Facebook) Čítať ďalej
31 | 08 | 2021 | Gabriel Matta


„A druhý, nový ústavný zákon nech si schvália taký, že Generálny prokurátor musí byť zaujatý a naklonený konkrétnym politickým stranám či prezidentke. Bože chráň, aby bol nezaujatý a nestranný a podľa toho rozhodoval. Inak jeho dobrú povesť liberálne médiá a bulvár zadupú do zeme,“ kopla si sestra I. Matoviča do médií.

„Presne tak, ako aj moju, keď som si dovolila ako volič nezaujato vyjadriť svoj a stále ten istý názor na nenormálne, nemorálne či rozporuplné konanie politikov za vlády Matoviča, Hegera, presne tak isto ako som ho vyjadrovala aj za vlády Radičovej či Fica,“ doplnila Zuzana Belicová na sociálnej sieti.

Lipšic REAGUJE na dianie! Čo napísal?
Utorok bol mimoriadne bohatý na udalosti. Generálny prokurátor sa postaral o zrušenie obvinení V. Pčolinského, s tou istou vecou súvisiacich obvinení Zoroslava Kollára a nakoniec sa na slobodu dostal aj J. Hačšák. Daniel Lišic reaguje. Čítať ďalej
31 | 08 | 2021 | Petra Demková