Dr. Roger Hodkinson o covidovej propagande: "Je to pandémia strachu" (Report24)
01 | 09 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Názor Rogera Hodkinsona (Report24)


Dr. Roger Hodkinson bol uznávaným lekárom a odborníkom na patológiu v Kanade a USA až do momentu, kým verejne nezačal kritizovať covidovú propagandu. Teraz sa overovatelia faktov na celom svete snažia zdiskreditovať jeho analýzy o COVIDe-19, ako aj jeho varovania pred experimentálnymi vakcínami ako "nepodložené", alebo "nepravdivé". Hodkinson však aj napriek takýmto pokusom o delegitimizáciu si stojí si za svojím postojom.


Hodkinson sa už koncom minulého roka dostal na titulné stránky novín svojou kritikou panického spravodajstva o COVIDe-19. Hystériu, ktorú vyvolali médiá a politici v súvislosti s vírusom, označil za hoax. Zdôraznil, že COVID-19 nie je v žiadnom prípade taký nebezpečný, ako tvrdili médiá. Kontrolóri faktov, samozrejme, nemali nič iné, čím by mohli oponovať, ako individuálne názory. Tie tvrdili opak. A tiež samotné tvrdenia zdravotníckych orgánov, ktoré Hodkinson kritizoval pre nedostatok vedeckých poznatkov.

Izraelčania demonštrujú proti tretiemu očkovaniu: "Nie sme laboratórne potkany!"
Stovky ľudí vyšli do ulíc v Tel Avive proti tzv. "posilňovaciemu očkovaniu". Dôvod: Krajina zažíva masívnu vlnu infekcií a pravdepodobne skôr kvôli, než napriek očkovaniu, píše report24.news. Čítať ďalej
22 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Ľudia ako laboratórne potkany

Lekár sa nenechal zastrašiť a riskoval aj svoju kariéru tým, že naďalej zverejňoval svoje opačné názory a zistenia. Hodkinson sa netají tým, že ho neustále klamanie verejnosti zo strany politikov a médií rozčuľuje. Rovnako tak aj očkovacia kampaň, ktorá degraduje obyvateľstvo na bezbranné laboratórne potkany.

To, čo sa deje v súvislosti s tzv. pandémiou koronavírusu, je v jeho očiach číre šialenstvo. V úlohe odborníka nielenže potvrdzuje myšlienky a pochybnosti nespočetného množstva občanov. Poskytuje podporu aj ďalším kritickým lekárom a vedcom, ktorí sami musia bojovať proti masívnym represiám.

Všemožne sa tomu snažili zabrániť! Tajná zmluva o vakcínach spoločnosti Pfizer
Výrobca vakcín Pfizer sa zo všetkých síl snažil zabrániť zverejneniu zmlúv, ktoré uzavrel s krajinami na dodávku vakcín proti koronavírusu, informuje uncutnews.ch. Čítať ďalej
10 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová


Preto nie je prekvapením, že jeho najnovšie video je v súčasnosti virálne. Dr. Roger Hodkinson sa v ňom obracia na diváka s niekoľkými krátkymi posolstvami. Vyzýva na kritické otázky a nanovo rozoberá vládnu propagandu. A upozorňuje:
"Neverte ničomu, čo sa vám snažia nahovoriť!"

Hodkinson si stojí za svojím. Rozprávanie o "najhoršej pandémii" všetkých čias sú len lži a propaganda. Podľa neho je tzv. pandémia porovnateľná so zlou chrípkovou sezónou, ktorá čiastočne tvrdo zasiahla najmä starších ľudí. Nevidí konečné nebezpečenstvo pre všetkých, ktoré vyvolávajú politici a médiá.

Švajčiarski policajti už nechcú mlčky presadzovať obmedzujúce covidové opatrenia (Erik Rusch)
Komentár Erika Ruscha (The Epoch Times) Čítať ďalej
18 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová


Samozvaní overovatelia faktov sa radi odvolávajú na oficiálne údaje o úmrtiach, ktoré v skutočnosti vôbec nevypovedajú o tom, koľko ľudí skutočne zomrelo výlučne na infekciu COVID-19. Už dávno sa dokázalo, že podľa CDC (Centers for Disease Control and Prevention)  malo 94 percent "obetí korony" iné choroby, a že aj počty úmrtí sú nadhodnotené... Rovnako ako sa už dávno odhalili všetky lži o kolabujúcom zdravotnom systéme.
"Toto je pandémia strachu"

Hodkinson kritizuje masívne šírenie paniky, ktoré je podľa neho zámerne motivované dvoma skutočnosťami. Na jednej strane vidí zneužívanie PCR testov, ktoré produkujú neuveriteľné množstvo falošne pozitívnych výsledkov u úplne zdravých ľudí. Odhaduje ich podiel dokonca na 95 percent. Všeobecne je podľa neho tiež známe, že vôbec nevypovedajú o skutočnej chorobe a infekčnosti testovanej osoby.

Bola to chyba! (Gerald Grosz)
Názor Geralda Grosza (oe24) Čítať ďalej
21 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová


Okrem toho dochádza k brutálnemu potláčaniu pravdy. Dokonca aj lekári by v súvislosti s "pandémiou" uprednostnili svoje príjmy pred etickými zásadami a pomohli by zabrániť tomu, aby sa nežiaduce vedecké fakty dostali na verejnosť. Hodkinson tvrdí: Neexistuje žiadny konsenzus o rúškach, sociálnom odstupe, lockdownoch a obmedzeniach cestovania. Tieto opatrenia nikdy nefungovali, nemôžu fungovať a nikdy fungovať nebudú.
"To, čo hovoria politici, nič neprináša"

Tým sa lekár dostáva k ďalšiemu bodu. To, čo politici označujú za zázračnú zbraň proti COVID-u19, v skutočnosti nie je vôbec nič. V skutočnosti pomôže len posilnenie imunitného systému a včasná liečba. Politici by sa nemali hrať na lekárov a mali by tiež urýchlene upustiť od myšlienky, že vírus sa dá "vykoreniť" nejakými opatreniami. Ľudia sa vírusu prispôsobia a žijú s ním. Rovnako ako to už dlho robia s vírusom chrípky.

Keď sa povera stretne s očkovacím šialenstvom (Daniel Matissek)
Komentár Daniela Matisseka (Report24) Čítať ďalej
04 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová


Hodkinson vraví:

"Ako patológ vám vravím, dochádza k úmrtiam, život má svoje riziká. Zvyknite si na to. Rovnako ako pri predchádzajúcich chrípkových epidémiách, alebo každý deň, keď šoférujete."
"Očkovacia kampaň je vládna tyrania"

Hodkinson, podobne ako mnohí iní, je presvedčený, že „Gain of Function“ -  výskum spolufinancovaný Anthonym Faucim je pôvodcom SARS-CoV-2, a že vírus unikol z laboratória vo Wuchane. Zodpovednosť teda vidí na strane vlády USA a bezohľadnú očkovaciu kampaň hodnotí ako tyraniu. Ľudia by nemali vystavovať svoje životy a životy svojich detí riziku očkovania za niečo, čo spôsobili ľudia ako Fauci. Hodkinson je jednoznačne za zastavenie očkovania. Podľa neho je očkovanie všetko iné, len nie bezpečné.

Ako chce Izrael zastaviť šírenie delty (Mareike Enghusen)
Komentár Mareike Enghusen (Der Tagesspiegel) Čítať ďalej
07 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová