Bezpečnostný analytik Bránik: "Oš*kali nás všetkých, ako sú zvyknutí. A to sa ešte len rozbiehajú..."
01 | 09 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Boris Beňa, nie nepodobný tej petržalskej radodajke sa teraz vysmiaty fláka po slobode získanej za nič. Pretože za to, že natrel Vlada získal neskutočný bonus. Hoci by podľa elementárnej spravodlivosti mal za svoje svinstvá hniť v base dlhé roky. Ibaže nehnije, kajúcnik jeden prešibaný. A kto vlastne začal tento nepochybne dôležitý inštitút polohovať do tejto komickej podoby, dokonca ešte ako obhajca?" Pýta sa bezpečnostný analitik Radovan Bránik


Príspevok na sociálnej sieti a veľmi zaujímavý, bez servítky, v niektorých statiach až vulgárny venoval zrušeniu obvinenia a jeho prepusteniu z väzby aj bezpečnostný analytik Radovan Bránik.

"Strašne by sme chceli čo najjednoduchší príbeh o boji dobra a zla a patriť k tej správnej strane a hejtovať tú zlú. A oni to cítia a zo všetkých síl sa nám túto ilúziu pokúšajú predať. Kde je dopyt, tam je ponuka.
A tak nás pretiahli. Ošukali nás všetkých, ako sú ostatne zvyknutí. A my sme sa nechali. Tiež sme zvyknutí. A to sa ešte len rozbiehajú," píše okrem iného Radovan Bránik na sociálnej sieti.

R. Bránik: Hrá sa veľká hra a Kovařík sa snaží presvedčiť, že bojuje na tej správnej strane
"Diabol sa zvyčajne ukrýva v detailoch", píše bezpečnostný analytik Radovan Bránik. V najnovšom príspevku na sociálnej sieti vysvetľuje neskutočnú trápnosť, ktorú podľa neho vyvoláva Kovařík dojmom, že stojí neochvejne na správnej strane.... Čítať ďalej
29 | 08 | 2021 | Gabriela Fedičová

Ostanú už iba nekonečné pochybnosti

"Nik, a už vôbec nie súd o vine, či nevine Vlada Pčolinského nerozhodol. Nedostal šancu. Nikdy sa nedozvieme, ako to bolo. Ostanú už iba nekonečné pochybnosti. Možno raz pochopí, že ide o trest krutejší, než odsúdenie," píše Bránik. A poukazuje aj na to, že meno generálneho prokurátora Žilinku bude spomínané v nelichotivých súvislostiach a ten sa zas bude ako neohrozený Pilát z Karibiku tváriť, že s tým nič nemá. Podľa Bránika zaujme Žilinka stanovisko, že on sa vylúčil, a že dokonca o zrušení obvinení predsa rozhodol jeden z Lipšicových blízkych. Milan Krajniak podľa Bránika už asi stokrát oľutoval, že sa dal nahovoriť na to dobrodružstvo s účelovou previerkou, pretože mu to zrazu nevychádza.

V. Pčolinský stojac pred basou: Mlčal som pol roka. Motivačných línií, prečo ma zavreli, je viacero
Čaká nás asi horúca jeseň. Kedy začne rozprávať? A čo všetko sa ešte dozvieme? Vladimír Pčolinský je vonku a vládna koalícia môže očakávať, že prehovorí. Dnes, krátko po prepustení z väznice poskytol V. Pčolinský prvý rozhovor médiám. Všeličo... Čítať ďalej
31 | 08 | 2021 | Petra Demková

Ďalšie z poschodí toho pekla je, že už aj poslanci sa hnevajú, pýtajú a vyzývajú

Za poschodie pekla Bránik považuje, že sa hnevajú už aj poslanci a pýtajú sa a vyzývajú, pretože vinu z garnitúry, ktorá dokonca disponuje ústavnou väčšinou nik nesníme. "Nevyužila historickú šancu zmeniť prokuratúru stalinského typu za takú, ktorá by nemala šancu brániť spravodlivosti," píše.

"Áno, Žilinku zvolili aj a práve tí, čo teraz hlasno pyskujú. Zvolili nielen jeho a niekoľkokrát ohýbali zákon a právo ako šľapku z Dolnozemskej. A brali si spravodlivosť s gustom odzadu. Dnes sa nestačia čudovať, ako ich nominantom zachutila moc a ako rýchlo a bez hanby jej dokázali podľahnúť. O to väčší je to gýč. Koniec koncov, jedna z verzií Pravdy je, že bohyňa spravodlivosti bola prostitútka. Ktovie, či práve preto s ňou Vlado Pčolinský neodmietol rande," ironizuje Bránik.

Podľa Bránika, Vladimír Pčolinský nebude odsúdený, ani oslobodený. "Jeho meno nik neočistil, pochybnosti ostali. Iba ho prestali stíhať. Ak mu to stačí, vypovedá to o mnohom. Do konca života ostane na polceste a niet voči tomu opravného prostriedku. Zvykne sa vravieť: “Pozor na to, čo si želáš, mohlo by sa ti to splniť,” dodáva v závere na sociálnej sieti.

Neuveriteľné, Facebook zablokoval účet expremiéra a disidenta Jána Čarnogurského! Vraj je falošný...
Tak toto tu ešte nebolo. Bývalý disident ,expremiér či minister spravodlivosti Ján Čarnogurský je zablokovaný na facebooku. Nevedno, čo sa ľuďom Marka Zuckerberga na statusoch Jána Čarnogurského nepáčilo. No rozhodli sa jeho účet zablokovať. Vraj... Čítať ďalej
31 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik