Čoho sa „najlepšia“ prezidentka bojí? Prezidentská záhrada bude zas zatvorená.
31 | 08 | 2021 I Petra Demková

Ak sa prezidentka bojí Slovákov, mala by sa zamyslieť nad tým, či dobre vykonáva svoju funkciu. Mala by si položiť otázku, prečo sú Slováci takí nahnevaní. A ak sa občanov nebojí a za svojimi činmi si stojí, nemala by sa pred občanmi skrývať.


Ak si je Zuzana Čaputová istá, že je dobrou prezidentkou a zastupuje všetkých Slovákov, nemala by zatvárať Grassalkovichovu, teda prezidentskú záhradu. Tá vždy predtým slúžila verejnosti.

Dnes Staré mesto na Facebooku oznámilo: „Grassalkovichova záhrada bude v stredu zatvorená."

„V stredu 1. septembra bude Prezidentská (Grassalkovichova) záhrada ZATVORENÁ. Ide o bezpečnostné opatrenie súvisiace s ohláseným protestným zhromaždením občanov, očakávanou vysokou koncentráciou ľudí a s tým súvisiacim rizikom poškodenia mobiliáru záhrady. O uzavretie záhrady požiadala Staré Mesto z bezpečnostných dôvodov Kancelária prezidenta SR. Ďakujeme za pochopenie,“ píše sa na sociálnej sieti.

Politik, ktorý sa bojí svojich občanov, nemôže vo funkcii zotrvávať a mal by odísť!

Protestujúce Košice prasknú vo švíkoch!
Ako avizoval Smer SD na svojich Facebookových stránkach,pred obrovským protivládnym protestom bude organizovať aj oslavy Dňa ústavy SR a Dňa sociálnej demokracie, ktoré sú v ten istý deň Čítať ďalej
29 | 08 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK