Chcete byť slobodní alebo chcete byť otrokmi? Clapton nahral pieseň proti COVID režimu (VIDEO)
31 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

Eric Clapton, skalný kritik opatrení zameraných na boj proti pandémii koronavírusu, nahral pieseň s názvom This Has Gotta Stop (Toto sa musí skončiť) , informuje portál Irish Times.


Aj keď v piesni priamo nespomína protipandemické opatrenia ani vakcíny, hudobník v poslednom roku nahral niekoľko skladieb proti očkovaniu. Jeho najnovšiu ponuku niektorí interpretovali ako útok na opatrenia odporúčané zdravotníckymi úradníkmi.


"Už ďalej nedokážem znášať tieto hlúposti/Zašlo to príliš ďaleko/Chcete sa zmocniť mojej duše/Budete musieť prísť a vylomiť dvere," spieva Clapton. Medzi ďalšie texty patria: „Vedel som, že sa niečo deje zle. Keď ste začali stanovovať zákon, nemôžem pohnúť rukami, zapotil som sa.“



Clapton už predtým hovoril o negatívnej reakcii na vakcínu, ktorú dostal. Podľa Rolling Stone povedal: „Vzal som prvú dávku AZ (AstraZeneca) a okamžite som mal závažné reakcie, ktoré trvali 10 dní... Reakcie (z druhej dávky) boli katastrofálne. Moje ruky a nohy boli buď zmrazené, znecitlivené alebo horiace a takmer dva týždne zbytočné. Obával som sa, že už nikdy nebudem hrať,“ prezradil spevák.


Zarobí na masívnom znamienku: Dcére Čaputovej pomôže v modelingovom svete aj jej priezvisko
30 | 08 | 2021 | Tibor Sipos