Vysoké Tatry opäť prekvapili! V našich veľhorách v auguste nasnežilo!
30 | 08 | 2021 I Ondrej ŠTEFIK

Prekvapenie, ktoré čakalo na návštevníkov Vysokých Tatier v auguste, tak dlho nezabudnú. V našich veľhorách nasnežilo. 


Kto by nosil v lete na hory zimné reťaze, či zimné pneumatiky? Buďte v pokoji. Až tak zlé to v Tatrách nebolo. Každopádne, portál imeteo.sk, na svojom webe informoval, že v Tatrách napadol sneh. Ten napadol iba na vrcholkoch pohoria.

„Na Lomnickom štíte sa do rána vytvorila súvislá vrstva snehu, pričom výška snehu dosahuje už 19 cm. Snežiť však neprestáva a výška snehovej pokrývky na najvyššie položených miestach Slovenska ešte porastú. Zrážková činnosť bude na našom území pokračovať aj v priebehu dnešného dňa, pričom zrážky k večeru budú ustávať, ale nie na dlho, "uviedol imeteo.sk.

Portál informuje, že snežiť má aj ďalšie dni. Aj v Alpách výrazne napadol sneh. Napríklad v Zugspitze sa nachádza 30 cm čerstvého snehu, informoval portál.

Užívateľka Facebooku Katrin Katrin napísala: „Aby sa kúrilo v auguste tak to tu dlho nebolo." Henrieta Kováčová si myslí: „Tak nech ten sneh tam aj pekne ostane. Skoro zavítal... V nížinách ho ešte nepotrebujeme. Jedine ten Tatranský, mrazený, v mrazničke". Známy herec a politický komentátor Juraj Štubniak To globálne otepľovanie robí divy!"

Po druhom dychu zapol Fico turbo režim!
Na včerajších oslavách SNP mal prejav predseda Smeru Robert Fico. Svoj prejav uverejnil na Facebooku. Čítať ďalej
30 | 08 | 2021 | Ondrej Štefik