V Košiciach bude asi dusno. Na Smeru a protestujúcich sa chystajú provokatéri z OĽaNO (VIDEO)
30 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Prvý septembrový deň v Košiciach bude asi dusno. Protestovať sa tam chystajú priaznivci Smeru, ale aj rozhnevaní Slováci, ktorým je jedno, kto protest organizuje. Do metropoly východu sa však chystajú aj provokatéri z  OĽaNO.


Počas predchádzajúcich protestov sa doteraz nestalo, že sa na nich stretli dve skupiny s odlišnými názormi. Košice teda majú premiéru. Na facebookovom profile Jaji Frasier je zverejnené video, v ktorom starší muž menom Július oznamuje, že na východ republiky sa na Deň ústavy chystajú aj priaznivci Igora Matoviča a OĽaNO. Zrejme bude v metropole východu husto.

„Prvého septembra sa Fico chystá pred ústavný súd. Takže, pán Fico, prídeme aj my za antiFica a antiSmeru a s Košičanmi a s farmármi,“ oznamuje Július a zároveň vyzýva políciu, aby sa nachystala.



„Aby ste nás oddelili nejakým kordónom, ale to, čo pán Fico dostane, slovne, nehovorím, že ho ideme biť, aby ste si nemysleli, že ho chceme natiahnuť na škripec, ale zakričíme si. A nakričíme to, čo povyvádzal pán Fico. A to nezabudnete, pán Fico, len príďte do tých Košíc. Nebojte sa!“ odkazuje Július šéfovi Smeru.

Protestujúce Košice prasknú vo švíkoch!
Ako avizoval Smer SD na svojich Facebookových stránkach,pred obrovským protivládnym protestom bude organizovať aj oslavy Dňa ústavy SR a Dňa sociálnej demokracie, ktoré sú v ten istý deň Čítať ďalej
29 | 08 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK