Šokujúci návrat zosnulej legendy: Milan Lasica "ožije" na obrazovkách RTVS
30 | 08 | 2021 I Tibor Sipos
Jeho nedávny odchod na onen svet zahalil Slovensko žiaľom. Legendárny herec a humorista Milan Lasica sa má podľa najnovších informácií objaviť na obrazovkách RTVS so siedmymi epizódami relácie Zlaté časy, ktoré natočil tesne pred smrťou.

Ako píše Nový Čas, RTVS má vo svojej tajnej komore sedem vzácnych pokladov. Konkrétne ide o epizódy relácie Zlaté časy, v ktorej bol stálym hosťom. Od jeho smrti, kedy posledný krát vydýchol na javisku, ubehlo šesť týždňov, a tak je jeho návrat na obrazovky obrovským šokom.


Maestro nakrúcal posledné časti relácie do druhého júla, teda len dva týždne a dva dni pred smrťou. „V súčasnosti má RTVS vyrobených ešte sedem premiérových častí relácie Zlaté časy s Milanom Lasicom, ktoré sú zaradené do jesennej vysielacej štruktúry. Prvú časť odvysielame 2. septembra o 20.30 hod.na Jednotke. Hostkami relácie budú Eva Holubová a Zuzana Kronerová,“ uviedla hovorkyňa RTVS Andrea Pivarčiová.

Neuveriteľné! Takto zaháňa Magda Vášáryová svoj smútok zo skonu milovaného Lasicu
Herečka Magda Vášáryová nemá na trúchlenie po zosnulom manželovi Milanovi Lasicovi čas. Ten odišiel na večnosť 18. júla vo veku 81 rokov. Herečka mu do troch dní zorganizovala pohreb. Teraz už je späť v pracovnom procese. Navyše pre ňu ženský... Čítať ďalej
03 | 08 | 2021 | Tibor Sipos