Blaha to opäť natrel koalícii: Kašlú na ľudí, pomáhajú bankám a veľkým západným korporáciám
30 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Opozícia sa dnes v parlamente usilovala o mimoriadnu schôdzu aby zabránila zvýšeniu cien energií. Nepodarilo sa jej to, čo sa mimoriadne dotklo najmä poslancov za Smer-SD, ktorí majú na vládny štvorlístok ťažké srdce aj pre iné, závažné veci.


Podľa podpredsedu Smeru-SD Ľuboš Blaha v statuse píše, že vláda dnes prerazila ďalšie dno. A to najmä tým, že koaliční poslanci neumožnili otvoriť mimoriadnu schôdzu o extrémnom zvyšovaní cien energií. Smerákom však vadia aj iné veci, týkajúce sa napríklad očkovania či očkovacej lotérie.
Boja sa diskusie, lebo sú prázdni ako chladničky v Mozambiku

„Im je jedno, že ľudia budú platiť stovky eur viac za plyn a elektrinu. My sme poctivo v parlamente roky udržiavali ceny energií v stabilnej rovine, a potom došiel neoliberál Sulík, že ide ceny znižovať. A bum - 20-percentný nárast. Blahoželáme k tomuto nádhernému neoliberálnemu „znižovaniu“. Asi mal na mysli znižovanie odvodov pre banky,“ píše v úvode statusu Blaha a dodáva, že Sulíkovci nič iné nevedia.

„Kašlú na ľudí, pomáhajú bankám a veľkým západným korporáciám, ktorým pravičiari odovzdali naše strategické národné podniky,“ čertí sa ďalej smerák, podľa ktorého osobitné úspechy slávi aj očkovacia kampaň. „V televízii vraj vyhrala očkovaciu lotériu pani, ktorá doma leží s Covidom - až tak ju ochránilo očkovanie, že okamžite dostala vírus. To nevymyslíš - oni sú kompletne na smiech,“ pokračuje Blaha svojím typickým humorom.



„Lejú peniaze do propagandy namiesto toho, aby pomáhali deťom na onkológii. A ešte aj tú propagandu nezvládajú. V Japonsku im práve zomreli dvaja tridsiatnici na očkovanie Modernou. Izrael sa z výkladnej skrine očkovania premenil na nočnú moru vakcinátorov. A už teraz strašia ľudí, že sa budú preočkovávať treťou dávkou.

Potvrdzovacou. A potom príde potvrdzovacia potvrdzovacej. A potom potvrdzovacia potvrdzovacej potvrdzovacej,“ píše „humorista“ Blaha, podľa ktorého budú ľudia behať na včeličku každý deň ako priemerný feťák z Ovsišťa z deväťdesiatych. „Gratulujeme. Berú ľuďom sociálne práva, berú im slobodu. A nevedia prísť ani na parlamentnú schôdzu a normálne sa o veciach rozprávať - boja sa diskusie, lebo sú prázdni ako chladničky v Mozambiku. Nás neumlčíte, neoliberáli!“ napísal na konci statusu Ľuboš Blaha.

Preboha, kto ešte týchto šialencov a vlastizradcov bude voliť? Pýta sa Ľuboš Blaha
Vzťahy medzi Smerom a OĽaNO pripomínajú mačku a psa. Jeden poľuje po druhom a navzájom sa tešia z neúspechu toho druhého. A úplne najväčšiu radosť majú vtedy, ak majú problém vo vnútri svojej „grupy“. Tak, ako sa to deje teraz v hnutí Igora... Čítať ďalej
26 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik