Baránek : Nakazený očkovaný má v sebe rovnakú nálož vírusu ako nakazený neočkovaný (VIDEO)
30 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

A je to tu! Očkovanie vôbec nie je zdravie. A vôbec nie sloboda. Prezradil to aj odvysielaný rozhovor v televízii CNN. Šéfka americkej vládnej agentúry Centra na kontrolu a prevenciu chorôb povedala veci, o ktorých takzvaní antivaxeri hovoria už dávno.  


Klamali, klamú a budú klamať. I takto by sa dalo v stručnosti charakterizovať to, čo sa okolo vakcinácie deje. Politický analytik Ján Baránek napísal na sociálnej sieti status. Priložil aj video, v ktorom Rochelle Walensky, šéfka amerického Centra na kontrolu a prevenciu chorôb uviedla o očkovaní zaujímavé veci.
Pozor: Vakcíny mRNA neposkytujú očkovaným osobám bezinfekčnosť

Baránek v úvode statusu píše, že pred nedávnom odvysielala CNN rozhovor so šéfkou CDC (Centers for Disease Control and Prevention - Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb, vládna agentúra) Rochelle Walensky, kde sa jej moderátor Wolf Blitzer pýtal na posledné rozhodnutie CDC, ktoré odporúča, aby očkovaní ľudia v celých USA okamžite začali nosiť rúška a respirátory.

Baránek: V normálnej krajine sú idioti buď v liečebni, alebo doma na práškoch
Vakcinácia proti koronavírusu mala byť jedinou zbraňou ako túto pandémiu poraziť. Ako sa ale ukazuje, ani zďaleka to nie je tak. Škoda len, že na to prišlo iba veľmi málo politikov a odborníkov. Teda prišli na to iba tí, ktorí rozmýšľajú a... Čítať ďalej
10 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Šéfka CDC toto rozhodnutie odôvodnila dátami a štúdiami, podľa ktorých vakcíny mRNA neposkytujú očkovaným osobám bezinfekčnosť. Ďalej, očkovaný a zároveň nakazený, dokonca má v sebe rovnakú vírovú nálož, ako nakazený, ale neočkovaný,“ šokuje Baránek, a dodáva, že možno naši „odborníci“ o tomto rozhodnutí CDC nevedia.



„Ale keď sa dozvedia, možno zistia, že je potrebné radikálne zmeniť prístup a filozofiu opatrení proti Covid 19 a najmä – prístup k očkovaným a neočkovaným!!!! Ale mám obavu, že valec bude valcovať ďalej. Do reklamy sú naliate milióny eur a médiá sa ich určite nevzdajú.

Tak, ako si politici nepriznajú, že robia chybu a plytvajú našimi prostriedkami. A mainstreamoví „odborníci“ už dávno stratili česť...,“ konštatuje Baránek a v závere píše: „Takže, ak som to správne pochopil, očkovaní, v mylnom presvedčení o svojej „bezpečnosti“ a bezinfekčnosti, pohybujúci sa na rozdiel od neočkovaných „slobodne“ a kam sa im zachce, sa stávajú omnoho väčšou hrozbou, ako neočkovaní. Lebo – prečo by ich inak šéfka CDC vyzývala na nosenie respirátorov a rúšok???“

Baránek: Médiá sú podplatené reklamou na očkovanie a vláda nepôjde sama proti sebe (VIDEO)
26 | 08 | 2021 | Tibor Sipos