Mikulec bez hanby: Vyjadrenia na adresu policajného prezidenta sú iba vatou
29 | 08 | 2021 I Petra Demková

Mikulec drží líniu. Vyjadrenia opozície voči policajnému prezidentovi, ktorý zmaril policajný zásah a to práve na jeho pokyn, sú podľa neho len „vatou“. Skritizoval Sakovú, Pellegriniho aj Smer.  



Mikulec reaguje na slová Hlasu

Mikulec reaguje na slová predstaviteľov Hlasu, že obvinenie policajného prezidenta znamená, že polícia nekoná nezávisle. Voči týmto slovám má výhrady.

„Ak teda pôjdeme podľa tejto logiky, čo potom znamená obvinenie, že Peter Pellegrini dostal úplatok 150 - tisíc v krabici od šampanského? Alebo informácie o zločineckej skupine, ktorá fungovala na ministerstve vnútra počas pôsobenia pani Sakovej a Kaliňáka? Vyjadrenia na adresu policajného prezidenta P. Kovaříka sú iba vatou, ktorá má nasýtiť potenciálnych voličov, ale v skutočnosti nehovorí o ničom,“ zaútočil Mikulec na lídra strany Hlas.
Problém je Saková

Pre Mikulca je dianie okolo Kovaříka zatiaľ len v rovine medializovaných informácií. „Informácie, s ktorými všetci títo vynášači súdov operujú, pochádzajú iba z médií a reakcie na základe nich sú vlastne zbytočné,“ napísal.

„Pani Saková, bývalá ministerka vnútra hovorí: „Neviem si predstaviť, že by sa niečo takéto dialo na ministerstve vnútra za vlády Petra Pellegriniho.“ V tom sa s ňou naozaj nedá nesúhlasiť. To si totiž neviem predstaviť ani ja. Všetci dobre vieme a na to existujú už aj relevantné dôkazy, že za ich vlády boli policajní funkcionári, politické špičky a oligarchovia chránení. A nikto sa im neodvážil dať ani len pokutu za parkovanie,“ pokračuje minister vnútra.
Aj Pellegrini dostal svoje

„Pellegrini najnovšie Slovensko prirovnáva k rozvojovej krajine, lebo podľa neho všetci predstavitelia silových zložiek čelia obvineniu. Pellegrini zrejme doteraz nepochopil, že práve 12 rokov trvajúca vláda SMERU, ktorej neoddeliteľnou súčasťou bol aj on, zaviedla praktiky, za ktoré by sa veru nemuseli hanbiť ani tie najnedemokratickejšie režimy,“ uzavrel svoj príspevok Roman Mikulec.