Ladislav z luxusného cigánskeho pohrebu dodržal svoj sľub: Taký pomník si dovolí len málokto! (FOTO)
29 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

Prešovčan Ladislav Baláž si svoju zosnulú manželku uctil ako sa patrí! Tradičný cigánsky pohreb ho vtedy vyšiel cez 10-tisíc eur, teraz naplnil aj svoj sľub prepychového pomníku pre zosnulú Zlaticu, zvanú Ťumy, píše Pluska.


Ťumy zomrela počas najväčšej vlny pandémie koronavírusu v Anglicku. Tam jej rodina žije a podniká a tam aj posledný krát vydýchla vo veku 53 rokov.

Pozostalí obložili základ na dvojhrob mramorom. Následne čakali, kým im umelci vyrobia náhrobník s podobizňami manželov v životnej veľkosti. Cintorín v obci pri Prešove, kde sa narodila, tak zdobí veľkolepá mohyla. Na pomníku je vidieť manželov a po okrajoch je vzor ich obľúbenej luxusnej značky Versace.



Koč s koňmi, hrajúci muzikanti, limuzíny, z ktorých domom smútku vystupovali pozostalí ako filmové hviezdy, zlato všade, kam oko dohliadne, biela rakva, stuhy na kvety s obľúbeným vzorom, masívne okrúhle zlaté náušnice pripomínajúce logo Mercedesu - tak vyzeral smútočný deň zosnulej Ťumi. Okrem iného všetci pozostalí nosili podobizeň zosnulej na tričku. Ladislavova, ale aj láska celej rodiny k Ťumy sa tak zaprieť nedá a uctili si ju tak, ako sa patrí!



Karin Majtánová sa opäť vydala: Toto je dôvod, prečo novomanželia čakali tak dlho!
Po zdrvujúcom rozchode v roku 2011 sa zdalo, že už toho pravého ani nehľadá. Ten jej však postupom času do cesty prišiel sám a tento víkend si moderátorka a výherkyňa Miss Slovensko 1993 Karin Majtánová povedala svoje áno s jej dlhoročným priateľom... Čítať ďalej
29 | 08 | 2021 | Tibor Sipos