Géci: „Onedlho zrejme zdravotníctvo skolabuje, no nie kvôli nezaočkovaným." Kvôli komu teda?
29 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Prikázať zdravotníkom povinne sa zaočkovať proti koronavírusu je želaním ministra Vladimíra Lengvarského. Lenže hneď od začiatku so svojím úmyslom narazil na odpor. K takémuto závažnému kroku sa zatiaľ neodhodlal aj z obavy, že personálne podvyživené zdravotníctvo by mohlo skolabovať.


Mnohí lekári, ale i zdravotné sestry či iný personál totiž s povinným očkovaním nesúhlasia. A tak v prípade ich povinnosti zaočkovať sa hrozí, že dajú výpovede a odídu do zahraničia. A toto by náš zdravotný systém neuniesol. Na túto možnosť v statuse upozorňuje aj právnik Marek Géci zo Život Národná strana.

Géci v úvode statusu píše, že už počas takzvanej pandémie upozorňoval na fakt, že zdravotní zamestnanci po skončení núdzového stavu, chcú podávať výpovede.

&id=108468481076597

,,Takže len tak ďalej pán minister Lengvarský a táto vláda odborných atlétov..., onedlho zrejme zdravotníctvo skolabuje, ale nie pre nezaočkovaných, ale pre nekompetentnú vládu!!“ odkazuje Géci šéfovi rezortu zdravotníctva aj celému vládnemu kabinetu a na samý záver krátkeho statusu dodáva: „Takže 100 miliónov euro ide na očkovaciu lotériu, vyhrážajú sa sestrám a lekárom núteným očkovaním, a čo potom táto vláda očakáva??“

Francúzski zdravotníci, učitelia a hasiči podávajú kvôli povinnému očkovaniu hromadné výpovede (VIDEO)
Povinné očkovanie proti COVID-19 úplne zaslepilo aj francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona. A to až tak, že ho nariadil všetkým zdravotníkom. Oni sa proti tomu búria. Dávajú hromadné výpovede. Čítať ďalej
12 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik