Uhrík sa pripája k výzve RTVS: pustite do diskusií aj odborníkov s iným názorom!
28 | 08 | 2021 I Petra Demková

„Vyzývame RTVS – pustite do diskusií aj odborníkov s iným názorom na covid a očkovanie!“ píše na Facebooku Milan Uhrík. Priestor v masmédiách podľa neho dostávajú len provládni koronavírusoví papagáji - Mikas, Krčméry, Sabaka a podobní.


„Priestor v masmédiách dostávajú len provládni koronavírusoví papagáji - Mikas, Krčméry, Sabaka a podobní. Väčšinou ľudia, ktorí zo systému priamo profitujú, sú naň napojení alebo si na epidémii koronavírusu chcú vybudovať kariéru či biznis. Dokola opakujú to isté, strašia, fabulujú a často dokonca klamú...“ píše na sociálnej sieti Uhrík.

Šokujúci objav nemeckých lekárov. Prečo TOTO Slovákom nikto nepovie? (VIDEO)
Vedci a lekári vo svete už objavili mnohé zaujímavosti týkajúceho sa Covidu, na Slovensko sa ale prezentujú iba také, ktoré sa hodia naším mocipánom a ich prisluhovačom. No a pravda, a všetkou čo s ňou súvisí, je až na druhom mieste. Na prvom sú,... Čítať ďalej
27 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


Podľa neho, „verejnosť je zavádzaná a klamaná farmaceutickou lobby, vystrašená zaplatenými biznis-lekármi a masmédiami. Relevantní odborníci s viac alebo menej odlišnými názormi ako napr. pán Mesík, Lakota, Hrušovský, Bukovský a ďalší sú systematicky vytláčaní na perifériu a často aj úmyselne znevažovaní.“

„Ľudia si však zaslúžia prístup k vyváženým a objektívnym informáciám. Majú právo vypočuť si aj iné názory, nielen tie, ktoré im podsúva Heger-Matovičov režim. Preto verejne vyzývame vedenie RTVS a pána Rezníka, aby odvysielali na jeseň diskusie aj s odborníkmi, ktorí majú iný názor na boj s koronavírusom, či na očkovanie proti Covidu,“ ukončil svoj príspevok Milan Uhrík.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/08/27/konfrontacia-profesorov-hrusovsky-vs-krcmery-ako-to-dopadlo/