"Najzraniteľnejšou skupinou sú dvakrát očkovaní!" (Willi Huber)
28 | 08 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Komentár Williho Hubera (Report24)


Izraelský premiér Naftali Bennett 22. augusta v prejave s bizarným obsahom vyhlásil, že dvakrát očkovaní  "chodia" s falošným pocitom bezpečia a naliehavo potrebujú tretiu dávku vakcíny.


To by malo potešiť aj spoločnosť Pfizer, ktorá už dávno uzavrela s Izraelom zmluvu na tretiu dávku. Neexistujú však žiadne správy, ani náznaky, že by táto dávka bola pre "variant Delta" nejakým spôsobom upravená, pripomína Willi Huber.
"Najzraniteľnejšou skupinou sú dvakrát očkovaní"

Prejav Naftaliho Bennetta je k dispozícii na webstránke izraelskej vlády. Premiér v ňom doslova povedal:

„Cez víkend sme schválili tretiu dávku vakcíny pre ľudí nad 40 rokov. V tomto sme boli opäť prví na svete. 1,4 milióna Izraelčanov už bolo zaočkovaných treťou dávkou vakcíny.

 Toto je veľmi dôležitý bod, ktorý si verejnosť musí uvedomiť. Podľa mňa to väčšina ľudí ešte nechápe. Paradoxom je, že ľudia, ktorí boli zaočkovaní dvoma dávkami a treťou nie, sú v súčasnosti najzraniteľnejšou skupinou.

Izraelčania demonštrujú proti tretiemu očkovaniu: "Nie sme laboratórne potkany!"
Stovky ľudí vyšli do ulíc v Tel Avive proti tzv. "posilňovaciemu očkovaniu". Dôvod: Krajina zažíva masívnu vlnu infekcií a pravdepodobne skôr kvôli, než napriek očkovaniu, píše report24.news. Čítať ďalej
22 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová


 Je to preto, lebo chodia s pocitom, že sú chránení, pretože dostali dve  dávky. Nechápu, že účinok druhej dávky voči Delta variantu sa časom znižuje, a že sa musia rýchlo zaočkovať treťou dávkou.

 Tí, ktorí neboli očkovaní vôbec, to vedia už 18 mesiacov. Slabým článkom je však v súčasnosti po prvýkrát stredný vek. Vidíme tam nárast. Preto sa mladší ľudia majú dať zaočkovať čo najskôr treťou dávkou. Už čoskoro sa veková hranica ešte zníži. Medzitým však buďte ešte opatrnejší, než ste boli doteraz.“

Podľa Williho Hubera Bennett volil slová, ktoré sú identické s tými, ktoré zaznievajú z úst rakúskych politikov:

"Teraz sa nachádzame vo veľmi citlivom dvojtýždňovom období. Nasledujúce dva týždne sú kľúčové."

Všemožne sa tomu snažili zabrániť! Tajná zmluva o vakcínach spoločnosti Pfizer
Výrobca vakcín Pfizer sa zo všetkých síl snažil zabrániť zverejneniu zmlúv, ktoré uzavrel s krajinami na dodávku vakcín proti koronavírusu, informuje uncutnews.ch. Čítať ďalej
10 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Zarážajúco rovnaké vyjadrenia v Izraeli, aj v Rakúsku

Keď politici na celom svete presadzujú svoju agendu rovnakými slovami, je veľmi nepravdepodobné, že udalosti nie sú centrálne riadené, či už ide o konšpiračnú teóriu, alebo nie. Je to otázka výpočtu miery pravdepodobnosti, že niekoľko krajín vyjadrí a presadí rovnaké stratégie s rovnakými slovami. Tá pravdepodobnosť je nulová, pokiaľ neexistuje koordinačný orgán. Otázkou je, či niektorí politici nie sú len bábkami podľa scenára, ktorý im zadali tretie strany.

Unikol dokument: Pfizer napriek tlaku vlády upúšťa od povinného očkovania svojich zamestnancov
25 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Tri neúčinné očkovania by boli lepšie ako dve?

Mimo akejkoľvek logiky je aj fakt, prečo by mali tri očkovania „účinnou látkou“, ktorá očividne nefunguje, fungovať lepšie ako dve. Neexistuje totiž žiadna zmienka o modifikácii vakcíny Pfizer proti variantu Delte.

Ak by takáto úprava existovala a ak by bola dodaná, farmaceutická spoločnosť a politici by ju už oslavovali po celom svete. Jej úprava by však vyvolala aj ďalšie otázky a problémy. V skutočnosti by každá zmena vakcíny musela prejsť novým procesom preskúmania. Samozrejme, len ak má zdravie obyvateľstva nejaký význam, dodáva na záver komentára Willi Huber.

Švajčiarski policajti už nechcú mlčky presadzovať obmedzujúce covidové opatrenia (Erik Rusch)
Komentár Erika Ruscha (The Epoch Times) Čítať ďalej
18 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová