Kiska mal nakoniec pravdu. Toto sa môže udiať len v mafiánskom štáte, tvrdí Belousovová
28 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Kauza obvinenia policajného prezidenta Petra Kovaříka poriadne otriasla našou politickou scénou. Krajská prokuratúra v Bratislave ho viní zo zločinu zneužívania právomoci verejného činiteľa v súbehu so zločinom marenia spravodlivosti. On to síce odmieta, no hlasy na jeho odstúpenie z funkcie stále silnejú.


Situácia v polícii je v súčasnosti taká, akú si ešte nikto nepamätá. A nesúvisí iba s Petrom Kovaříkom, ale aj s jeho najvyšším šéfom, ministrom vnútra Romanom Mikulcom. Že je v polícii niečo zhnité si v statuse všíma i predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť Anna Belousovová.
Mikulec, ktorý mal vziať úplatok verí Kovaříkovi, ktorý mal zneužiť právomoc

Krajská prokuratúra v Bratislave obvinila Kovaříka zo zločinu zneužívania právomoci verejného činiteľa v súbehu so zločinom marenia spravodlivosti- nechal ujsť dvoch, ktorí mali byť zadržaní. To je fakt, na ktorý v statuse reaguje Belousovová, ktorej sa nepáči aj to, že napriek všetkému policajný prezident obvinený zo spáchania závažných trestných činov, má dôveru ministra vnútra Mikulca.



„Je to ten istý Mikulec, ktorý v čase, keď šéfoval Vojenskej spravodajskej službe, vraj od firmy, ktorej vtedy šéfoval dnešný kajúcnik Imrecze, mal za dodávky IT služieb zinkasovať 100 tisíc eur ako úplatok. Tvrdil to o ňom v nahrávke Imrecze v čase, keď ešte nebol kajúcnik,“ píše expolitička Anna Belousovová a na samý záver dodáva: „Ten Kiska mal nakoniec pravdu. Toto sa môže udiať len v mafiánskom štáte.“

Blaha sa pýta: Prečo obvinili len Kovaříka? Pokyn dal predsa Mikulec
Smeráci chodia po Slovensku a diskutujú s ľuďmi. Robia to, čo by si táto vláda bez strachu dovoliť nemohla. Smer-SD bol vlani pred voľbami síce u ľudí v neobľube, no nikdy sa jej členovia nebáli predstúpiť pred svoj ľud a diskutovať s ním tak, ako... Čítať ďalej
27 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik