Poslanec Eštok: "Lipšic sa bojí a zahladzuje stopy"
27 | 08 | 2021 I Tibor Sipos
"Lipšic sa bojí a zahladzuje stopy." Napísal to opozičný poslanec Matúš Šutaj Eštok v príspevku na Facebooku. Podľa neho špeciálny prokurátor vedel o obvinení policajného prezidenta už deň pred tým.

Podľa Eštoka je obvinenie policajného prezidenta Petra Kovaříka len začiatok dlhého príbehu. "Všetky stopy totiž vedú až k dvojici straníckych kamarátov Lipšica a Matoviča, ktorí sa pomocou pár zločincov a ich zmanipulovaných dôkazov rozhodli zničiť opozíciu," skonštatoval.
Rozhovor s Tódovou

Daniel Lipšic mal pred obvinením Kovaříka rozhovor pre Denník N, konkrétne s novinárkou Monikou Tódovou. Eštok skonštatoval, že už v ňom chcel Lipšic ovplyvniť rozhodnutie prokurátora. "Všimnite si ako často dáva Lipšic v poslednom čase rozhovory jemu nakloneným novinárom. Naposledy deň pred obvinením Kovaříka ho v PR rozhovore spovedala jeho veľká kamarátka Tódová z denníka N," pripomenul.



"Vyzerá to tak, že vedel, čo sa stane na druhý deň a chcel zase ovplyvňovať rozhodnutie prokurátora cez médiá. Už cíti, že pravda o jeho a Matovičovej organizovanej skupinke vyšetrovateľov, prokurátorov a zločincov sa derie na povrch. Je zaujímavé sledovať ako Lipšic v strese robí zúfalé kroky, aby zachránil nie len svoju povesť, ale aj kožu. Útočí na generálneho prokurátora, krajského prokurátora a všetkých ostatných prokurátorov a policajtov čo sa riadia zákonom a chcú poznať pravdu," uzavrel Eštok v príspevku.

Blaha sa pýta: Prečo obvinili len Kovaříka? Pokyn dal predsa Mikulec
Smeráci chodia po Slovensku a diskutujú s ľuďmi. Robia to, čo by si táto vláda bez strachu dovoliť nemohla. Smer-SD bol vlani pred voľbami síce u ľudí v neobľube, no nikdy sa jej členovia nebáli predstúpiť pred svoj ľud a diskutovať s ním tak, ako... Čítať ďalej
27 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik