Muž sa kolobežkoval na diaľnici, polícia po ňom pátra (VIDEO)
27 | 08 | 2021 I TASR/ Ivan Mihale

Polícia upozorňuje, že na bratislavskej diaľnici D1 bola spustením líniového riadenia dopravy povolená v určitých časových momentoch maximálna rýchlosť 130 kilometrov za hodinu, nie však jazda na elektrických kolobežkách. Reaguje tak na štvrtkové (26. 8.) konanie neznámeho muža. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková.


"Svoju elektrokolobežku sa muž rozhodol ísť prevetrať rovno na diaľnicu D1 vo štvrtok krátko po 7.00 h. Takto ohrozoval nielen premávku, ale ohrozil tým hlavne sám seba," poznamenala Martiniaková. Po mužovi, ktorého zachytili kamery, polícia pátra.



Polícia podotýka, že elektrické kolobežky sú v ostatnej dobe jedným z najväčších fenoménov v mestách, avšak nepatria medzi najbezpečnejšie dopravné prostriedky.


Neuveriteľný príbeh Kristíny žijúcej v zahraničí. Aj TAKÉTO manévre robí slovenská polícia!
Slovenské hranice strážia policajti a vojaci, ktorí majú za úlohu kontrolovať všetky dokumenty ohľadom očkovania či testovania. Mnohí Slováci tieto „kontroly“ nerešpektujú, pretože nemajú logiku. Kontrolovať iba nezaočkovaných, keď vírus prenášajú... Čítať ďalej
24 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik