Blaha sa pýta: Prečo obvinili len Kovaříka? Pokyn dal predsa Mikulec
27 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Smeráci chodia po Slovensku a diskutujú s ľuďmi. Robia to, čo by si táto vláda bez strachu dovoliť nemohla. Smer-SD bol vlani pred voľbami síce u ľudí v neobľube, no nikdy sa jej členovia nebáli predstúpiť pred svoj ľud a diskutovať s ním tak, ako je to u tejto vlády.


Ako slávny Fénix, tak sa zdvíha z prachu strana Smer-SD, ktorá pri posledných parlamentných voľbách utrpela veľkú porážku. Dnes sa opäť derie na výslnie a pomáhajú jej k tomu aj diskusie s rozhnevanými Slovákmi. Podpredseda Smeru-SD v statuse kritizuje to, čo sa nepáči aj ľuďom, ktorí už majú tejto vlády plné zuby a najradšej by ju poslali do zabudnutia.
Kvôli pokynu Kovaříka utiekli pred políciou dvaja z troch mafiánov

„Toto nevymyslíš, to je Slovensko v ére Matoviča,“ píše v úvode statusu Blaha a pokladá zaujímavú otázku: „Policajný prezident Kovařík bol obvinený za marenie spravodlivosti. Veľkou otázkou je, prečo ho rovno nešupli do väzby ako Milana Lučanského či iných. Kto ho chráni?“ Kvôli pokynu Kovaříka utiekli pred políciou dvaja z troch mafiánov, ktorí fungovali v systéme narafičených udavačov. „Ten pocit, keď policajný prezident chráni mafiánov...,“ mastí si brucho Blaha.

Kovařík je ranená zver. No skutočný cieľ musí byť šialencov kat Lipšic!
26 | 08 | 2021 | Aneta Letimanová


„Po udavačoch išla vyšetrovateľka Santusová, ktorú medzitým zbavili prípadu, aby náhodou nedošla na to, že udavačskú mafiu ovláda Mikulec s Matovičom a Lipšicom. Toľko k Matovičovej „spravodlivosti“. A najvtipnejší moment je, že Kovařík sa vyhovára na Santusovú, že to ona za všetko môže. Veď keby nerobila záťah na udavačov, tak by ho Kovařík nemusel mariť. Tlieskam. Kovařík sa minul povolaniu - mal byť komik,“ prechádza podpredseda Smeru-SD na svoj typický humor.

Vo vzduchu visí podľa Blahu len jedna otázka. „Prečo krajská prokuratúra obvinila len Kovaříka? Veď ten je len Mikulcov Dobby. Služobníček. Celé Slovensko vie, že pokyn na prerušenie záťahu a marenie spravodlivosti dal predsa minister Mikulec. Sám to priznal. Zhodou okolností zmaril spravodlivosť ten Mikulec, ktorý behal za milenkou zrovna do bytovky, kde býval jeden z mafiánskych udavačov,“ poukazuje smerák na zvláštne náhody.

Blaha: Kovařík, Mikulec a Lipšic neodstúpia. Oni rovno prestúpia z funkcie do výkonu trestu!
Škandál v policajných zložkách pokračuje. Bývalá vedúca špecializovaného vyšetrovacieho tímu zriadeného v pôsobnosti Úradu inšpekčnej služby Diana Santusová napísala hlave štátu list, ktorý nenechal chladným ani podpredsedu Smeru Ľuboša... Čítať ďalej
12 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

Prečo Mikulec a Lipšic, dvaja najznámejší slovenskí gauneri, nie sú ešte v base?

„A ako to, že krajská prokuratúra nejde aj po Lipšicovi? Veď ten vyvíja nekonečný nátlak na inšpekciu a vyšetrovateľov, čo idú po mafiánskych udavačoch - je v tom zjavne až po uši,“ pokračuje Blaha v kritike niektorých chránencov Igora Matoviča. „Za trápny televízor tu strčili do väzby šéfa inšpekcie. Ako to, že za pomoc mafiánom nestrčia do väzby Mikulca a Lipšica?“ pokladá ďalšiu zaujímavú otázku smerák.



„Ľudia sa nás pýtajú v každom meste, kde sa objavíme - prečo Mikulec a Lipšic, dvaja najznámejší slovenskí gauneri, nie sú ešte v base? V pondelok budeme Mikulca odvolávať. Ten chlap patrí do väzenia, nie na čelo rezortu vnútra,“ konštatuje v závere statusu Ľuboš Blaha a dodáva: „Ľudia sú úžasní. Chcú len jedno - padni komu padni. Len tomu Lipšicovi, Mikulcovi a Matovičovi akosi nie a nie padnúť. Venceremos!“

Kovařík a Mikulec priznali, že sú na strane zločinu. Musia skončiť nie len vo funkcii, ale aj v base
Keď dal šéf polície Peter Kovařík stopnúť zásah proti vypovedajúcim kajúcnikom, obvinený ušiel policajnej jednotke priamo pred očami. Akcia však bola zastavená, ako sám Kovařík uviedol, na základe pokynov ministra vnútra Romana Mikulca. Obaja sa... Čítať ďalej
31 | 07 | 2021 | Tibor Sipos