Pellegrini: Na oslavy SNP dostanú papaláši pozvánky, urobia fotečku a verejnosť? Ostane za dverami!
26 | 08 | 2021 I Gabriela Fedičová
Predseda Hlasu Peter Pellegrini sa zastal obyčajných ľudí. Na oslavy SNP papaláši dostanú pozvánky, urobia fotečku, ale verejnosť sa môže zúčastniť až po 13:00 h.

Pellegriny zúri. Verejnosť na oficiálnu časť osláv SNP nebude mať prístup. Na oficiálne oslavy sa dostanú iba pozvaní hostia na pozvánky. Verejnosť až po 13:00 hodine po ukončení oficiálnej časti. Pellegriny kritizuje zámer pustiť do Múzea SNP verejnosť až popoludní, keď sa skončí oficiálna časť osláv, píše portál Pluska. Organizátorov vyzýva, aby verejnosti umožnili vstup aj na neoficiálnu časť.


Múzeum SNP v Banskej Bystrici informovalo, že na oficiálnu časť osláv 77. výročia SNP v Banskej Bystrici sa 29. augusta dostane maximálne tisíc ľudí, iba na pozvánky, informuje portál Pluska.

Na uvedené reagoval predseda strany Hlas-SD, Peter Pellegrini, ktorý na tlačovej konferencii hovoril o hanbe a výsmechu a vyzval kompetentných, aby zasiahli. A za dodržania epidemiologických predpisov umožnili slovenskej verejnosti zúčastniť sa aj oficiálnej časti osláv.

Smiešna účasť Slovákov na návšteve pápeža: Bude musieť vláda prehodnotiť podmienku očkovania?
25 | 08 | 2021 | Tibor Sipos

Občania nech idú a nech dajú najavo čo si o zákaze myslia

Pellegriny verí, že občania na oslavy pôjdu. "A ak ich už do múzea nepustia, tak aspoň na prístupových cestách dajú jasne najavo všetkým najvyšším predstaviteľom krajiny, čo i o zákaze pre verejnosť myslia," povedal podľa portálu Pluska na tlačovej konferencii predseda strany Hlas-SD.

Oficiálnu časť odvysiela podľa Plusky RTVS v priamom prenose a pre aktuálne pandemické opatrenia sa má skrátiť aj slávnostný akt kladenia vencov.

Progresívni bonzáci Hojsík a Šimečka dostali po nose! Strana európskych socialistov Smer nevylúči!
Progresívni europoslanci Martin Hojsík s Michalom Šimečkom listom vyzvali Stranu európskych socialistov, aby vyhodili Smer zo svojich radov. List okrem nich podpísali ďalší europoslanci zo Slovenska. Výsledok? "Európski socialisti sa Fica zastali.... Čítať ďalej
25 | 08 | 2021 | Gabriela Fedičová