Kovařík je ranená zver. No skutočný cieľ musí byť šialencov kat Lipšic!
26 | 08 | 2021 I Aneta Letimanová
Obvinenie Petra Kovaříka je síce politická bomba. No skutočný cieľ boja za spravodlivosť musí byť odstavenie a postavenie pred súd šialencovho kata Daniela Lipšica.
Kovařík a jeho partička

Tak nám obvinili policajného prezidenta Petra Kovaříka. A nie tak z hocičoho, ale zo zneužitia právomocí verejného činiteľa v jednočinnom súbehu so zločinom marenia spravodlivosti. Aby toho nebolo málo, uvedených skutkov sa mal dopustiť tým, že pomáhal členom zločineckej skupiny takáčovcov Matejovi Zemanovi alias Zemákovi a Petrovi Petrovovi alias Tigrovi. V tejto botanickej a zoologickej spoločnosti sa pán prezident vyníma naozaj ako panna v pornografickom filme.

AKTUALITA: Prezidenta polície Kovaříka obvinili zo zločinu v kauze kajúcnici! Pôjde do basy?!
26 | 08 | 2021 | Peter Sulek


Kovařík je, samozrejme, nevinný do chvíle, kým mu na súde právoplatne nepreukážu opak. No ak máme brať vážne rečičky panáčikov režimu šialenca z Trnavy, policajný prezident musí do hodiny odstúpiť. Ak nie, musí sa o to postarať minister vnútra. Áno, ten Mikulec, ktorý mal ňu, ňu, ňu stretávky s kriminálnikom Zemanom. Rovno v jeho byte.
Šupnú Kovaříka za Gašparom?

Mimochodom, jeden Kovaříkov predchodca, generál Lučanský za doposiaľ nezistených okolností zahynul v žalári šialencovho režimu. Druhý jeho predchodca, generál Gašpar trčí v žalári bez toho, aby sa v jeho prípade vykonávali procesné úkony. Je pozoruhodné, že Kovaříka zatiaľ do väzby nikto nešikoval. Veď s ohľadom na svoje postavenie a styky má neobmedzené možnosti ovplyvňovať svojich kumpánov Zemáka a Tigra.
Nespúšťajme oči zo šialencovho kata

Na záver už len jedno upozornenie. Pripravme sa na to, že šialencov kat Lipšic bude prskať ako ešte nikdy predtým. Jeho mediálni poskokovia budú chrliť vedrá špiny nielen na krajskú prokuratúru, ktorá Kovaříka obvinila, ale aj na generálneho prokurátora Maroša Žilinku. Bude to neľútostný boj.

No pravda a spravodlivosť musia napokon zvíťaziť nad systémom našich kajúcnikov a zmanipulovaných svedectiev. Prvé chápadlo tejto chobotnice bolo načaté. Kovařík je ranená zver. Skutočným cieľom je však šialencov kat Lipšic. Na to nesmieme zabúdať.

Lipšicov gang úraduje. Mikulec a Kovařík majú konať protiprávne. Píše vyšetrovateľka ústavným činiteľom
Podľa poslanca Pčolinského bol jemu a ďalším ústavným činiteľom doručený list, ktorý opisuje šokujúce praktiky vedenia polície a ministerstva vnútra. Ešte pred tým hovoril o závažných informáciách kolujúcich v priestore. Čítať ďalej
11 | 08 | 2021 | Peter Šulek / Tibor Šipoš