Bukovský a Šuch: Pápežova návšteva je načasovaná úplne presne. Vláda mení všetky motívy na peniaze
26 | 08 | 2021 I Tibor Sipos
Úpadok spoločnosti je dokonaný. Pápežova návšteva je načasovaná úplne presne. Napísal to lekár Slavomír Šuch na Facebooku. Jeho slová zdieľaním podporil aj kolega v praxi Igor Bukovský, známy výživový poradca. Obaja vyzývajú ľud, aby už prestal venovať covid pandémii takú pozornosť a zahodil mapu okresov.

"Už stačí, už dosť. Zahoďme mapu okresov a covid automat. Žime pre radosť. Slováci nie sú hlúpi ani bezbranní, vedia čo potrebujú a ako to dosiahnuť," napísal Šuch. "Ostaňme sami sebou, ľuďmi, čo sa majú radi, nie kontrolórmi, udavačmi, nohsledmi," pokračuje.
Vieru podmieňujú očkovaním

Podľa neho je pozornosť koncentrovaná na protipandemické obmedzenia neprimeraná. "Vlada útočí na najnižšie pudy - strach, chamtivosť, závisť, neprajnosť. Všetky motívy premieňa na peniaze. Úpadok spoločnosti je dokonaný. Pápežova návšteva je načasovaná úplne presne. Chystajú ju sektári, szmáci, eštebáci a podmieňujú vieru očkovaním," pohoršuje sa.

MUDr. Šuch je názorom proti vládnym krokom týkajúcich sa pandémie známy. Už dlhší čas, rovnako ako Bukovský, navrhuje pristupovať ku koronavírusu ako k chrípke. "Slovensko moje, v rokli sa váľaš, potácaš, nevládzeš na nohy vstať, vyrovnať hlavu, do očí sa priamo pozrieť, ruku podať a stisnúť, bez papiera, povolenia, odpustku. Kto sú tí chochmáci v oblekoch, ktorým sa klaniaš, a prečo. Cisár je nahý. A svet je náš. A my sme Slovensko," nezaprie cit pre národ a umenie.

Trestné oznámenie za "únos" syna jej nevyšlo: Teraz sa Kotlebova ex vyhráža, že ho poženie pred súd
26 | 08 | 2021 | Tibor Sipos