Škandál: Posádku auta so slovenskou ŠPZ na hraniciach kontrolujú, s nemeckou pustia ďalej! (VIDEO)
25 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Škandál neslýchaných rozmerov. Ako je možné, že posádku auta so slovenskou ŠPZ na hraniciach kontrolujú a Nemcov pustia do našej vlasti bez najmenších problémov? A kto je tu vlastne doma?


Slováci sa pred pár týždňami mohutne búrili proti pravidlám, ktoré nariadila vláda a „odborníci“ na hraniciach pri vstupe na Slovensko. Kontrolovať sa mali COVID pasy, potvrdenia o zaočkovaní, poprípade testoch či prekonaní ochorenia COVID-19. Mali a majú stále. Lenže... Ako ukazuje video Petra Kvasnicu, niektorí naši policajti si to celé vysvetľujú po svojom.

Teda aspoň tí na hraničnom prechode s Maďarskom v Štúrove. Ak ste mali na svojom aute slovenskú ŠPZ, mali ste o kontrolu postarané, ale stačila nemecká a mohli ste ísť ďalej bez problémov a bez kontroly. A to spolu s akýmkoľvek variantom koronavírusu. Vraj hlúposť?



Áno, ale na strane tých, ktorí to celé vymysleli. Ak niekto, hoci aj zaočkovaný, môže prejsť cez hranice bez problémov a bez následnej karantény, aj keď i on je potenciálnym roznášačom COVID-19, tak potom je v celom systéme niečo choré. No nie na COVID-19, ale na diagnózu, ktorú by mal preskúmať psychiater.

Ďalší príbeh z našich hraníc. Alexa „vytočil“ vojak-policajt, no papierov sa od neho nedočkal (VIDEO)
Situácia na slovenských hraniciach nezodpovedá realite šírenia COVI-19. A je tiež nehodná členského štátu EÚ. Požadovanie dokladov o očkovaní, testovaní či prekonaní covidu ľudí hnevá. Mnohí ich odmietajú predkladať. Čítať ďalej
16 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik