Louis Uridel: Nosenie rúšok, trčanie doma, zatvorené obchody a vakcína „nenakopnú“ imunitu (VIDEO)
25 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Opatrenia proti COVID-19 zatvorili mnohé prevádzky. Patrili medzi ne aj fitness centrá, kde sa podľa „odborníkov“ veľmi dobre šíril vírus. Nikto síce o tom nedal presvedčivé dôkazy či presné čísla, ale bralo sa to ako holý fakt.


Nad rozhodnutím „odborníkov“ zatvoriť nielen fitness centrá, ale aj obmedziť šport ako taký úplne všetkým vrátane detí krútili a stále krútia hlavami mnohí, ktorí tejto problematike rozumejú. Marián Ďuriš z hnutia Republika na sociálnej sieti zverejnil video, v ktorom majiteľ fitka v americkom San Diegu predstúpil pred „kompetentných“ a z očí do očí im povedal, čo si o tom celom myslí.
Zostať doma nepomohlo a lockdowny sa zapíšu do dejín ako najväčší omyl našich čias

„Louis Uridel je vlastník fitka MetroFlex Gym v Oceanside, bodybuilder a razantný zástanca lokálneho maloobchodu. Vlani bol zatknutý a pokutovaný za ‘porušenie nariadení’, keď počas lockdownu otvoril telocvičňu,“ píše v statuse pri videu na vysvetlenie Marián Ďuriš.

A dodáva: „V meste San Diego sa občianske iniciatívy, gastro, zdravotníci, fitká a ďalší členovia komunity spojili, aby vyjadrili názor pred samosprávou a horlivými byrokratmi. Vyzvali všetky firmy a vládne agentúry, aby odmietli „dôkaz o očkovaní“ ako podmienku na vstup, službu alebo zamestnanie.

Prirodzená imunita po prekonaní COVID-19 chráni lepšie ako očkovanie, ukazujú dáta z Izraela
08 | 08 | 2021 | Peter Sulek


„Je to už 18 mesiacov, čo sú ľudia na smrť vydesení a vzdávajú sa bežného života. Som tu dnes, aby som hovoril o nových odporúčaniach pre zamestnávateľov, ktorí majú za vás robiť špinavú robotu. Povinná vakcinácia zamestnancov je ďalší prešľap v množstve zlyhaní našej vlády,“ hovorí pred prítomnými kompetentnými zástupcami vlády Uridel. „Viete prečo je k vláde taký odpor? Proste vám neveríme! Prečo by sme mali?“ pýta sa vo videu majiteľ fitka. A pokračuje:

„Uplynuli dva týždne, krivka sa vyrovnala a teraz treba do práce papier. Idete od preťažovania JIS po ničenie vírusu, ktorý nikdy nezmizne. Dôkaz nájdeme v Izraeli s najväčšou mierou zaočkovanosti a ďalších zlomových momentoch, ktoré sme videli. Rúška nefungovali, zostať doma nepomohlo, lockdowny sa zapíšu do dejín ako najväčší omyl našich čias,“ konštatuje Uridel.

Vzápätí sa púšťa do témy očkovania. „Hovoríme o osobnej zodpovednosti pri vakcínach doktorka Wilma Wootenová. Nie raz som vás a vašich kolegov počul hovoriť o dôležitom fakte, že 78 percent ľudí prijatých na JIS malo nadmernú hmotnosť alebo obezitu,“ pripomína majiteľ fitnescentra.

Imunita po prirodzenej nákaze je oveľa komplexnejšia, pevnejšia a trvanlivejšia, ako po očkovaní, tvrdí Mesík
Izrael patrí medzi krajiny s najväčším počtom zaočkovaných ľudí na COVID-19. Napriek tomu sa tam opäť začal koronavírus šíriť doslova nekontrolovane. Poukazuje na to v statuse aj analytik a vyštudovaný lekár Juraj Mesík, ktorý tvrdí, že očkovanie... Čítať ďalej
18 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

Nikdy sa nepodrobím normám, ktoré segregujú ľudí a stavajú človeka proti človeku

„Vy, nevolení byrokrati, okrem Jima Desmonda, ste nikdy nespomenuli efektivitu cvičenia, zachovania zdravej hmotnosti, životosprávy či vitamínových doplnkov. Ani slovo! Hovoríme vôbec o zdraví?“ kladie ďalšiu dôležitú otázku Louis Uridel.

A pripomína: „Nosenie rúšok, trčanie doma, zatváranie obchodov alebo dať sa pichnúť, nič z toho nenakopne imunitný systém. A nehovorte mi o zodpovednosti, kým nebude každý realizátor očkovania zodpovedný za poškodenie zdravia vakcínou, ktorú presadzujete alebo kým nebudú veľké farma firmy za to zodpovedné.“



„Nikdy, opakujem nikdy sa nepodrobím vašim požiadavkám či už povinnosti nosiť rúško alebo povinnosti očkovať sa. Nikdy sa nepodrobím normám, ktoré segregujú ľudí a stavajú človeka proti človeku,“ ukončil jasnou výzvou majiteľ fitness centra v americkom San Diegu Louis Uridel.

Proti povinnému očkovaniu sa búria zdravotníci aj v USA. Zdravotné sestry dávajú výpovede (VIDEO)
Povinné očkovanie zdravotníkov. Téma, ktorá rezonuje v mnohých krajinách sveta. Odmietajú ho nielen vo Francúzsku, ale, ako ukazuje video, aj v USA. Prirodzene, Slovensko nie je v tomto smere výnimkou, hoci... Čítať ďalej
24 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik