Guillemain: Kolíska našej civilizácie nie je v Mekke. Ľudí, ktorí nevidia hrozbu islamu, čaká tragédia
25 | 08 | 2021 I Gabriela Fedičová

Jacques Guillemain, bývalý pilot francúzskeho letectva, vydal knihu s názvom Macron, najhorší kopáč hrobov vo Francúzsku. Podľa Guillemaina vymývanie mozgov v mene politickej korektnosti spôsobilo francúzskej elite nenávratné škody. A iba málokto vidí nebezpečenstvo masovej imigrácie tak, ako to vidí v Maďarsku Viktor Orbán.


Rozhovor priniesol portál Magyar Nemzet. Jacques Guillemain pôsobil ako pilot vo Francúzsku a napriek tomu napísal veľmi kritickú knihu o prezidentovi republiky Emmanuelovi Macronovi.
Ide o rebéliu alebo o niečo iné?

"Nie je to rebélia, ale osobné volanie o pomoc, v ktorom odhaľujem politiku Emmanuela Macrona, ktorý nás privádza do katastrofy, v ktorej strácame identitu, v ktorej nastáva rasový chaos tým, že Francúzsko odčerpáva všetku biedu sveta," vysvetľuje Guillemain. "Keď človek slúži svojej vlasti dvadsaťpäť rokov a potom čelí skaze, môže sa iba vzoprieť proti tým, ktorí ničia náš tisícročný národ," dodáva.

Maďarsko podľa Guillemaina má triezveho vodcu, ktorý presne vie, kam môže viesť masová imigrácia, ktorá je našej kultúre a našim koreňom úplne cudzia. Knihu napísal v apríli. O niekoľko dní neskôr generáli varovali vládu v otvorenom liste pred imigračnou katastrofou, ktorá v prípade, že sa nič nezmení, dostane Francúzsko do priepasti. Otvorený list podpísalo šesťdesiat generálov a tisíce vojakov vrátane dôchodcov. Spôsobil vážne šumy, ktoré hlboko deprimovali predstaviteľov moci. "Ozbrojené sily sú skutočne znepokojené, preto sa nahlas ozývajú," vysvetlil pre Magyar Nemzet Guillemain.

Kvôli nelegálnej migrácii postaví plot na hraniciach s Bieloruskom i Poľsko
25 | 08 | 2021 | Tibor Sipos

Macrona nazýva najhorším kopáčom hrobov vo Francúzsku

Francúzsko podľa pilota ohrozuje desaťročia trvajúca nepretržitá imigrácia, ktorá vytvára medzery a pomaly vedie k rozdeleniu krajiny. Celé štvrte sa stali minikalifátmi, ako ich nazývajú niektorí policajti. "Toto šialené prisťahovalectvo nás ničí a ťahá krajinu nadol. Mnoho moslimov sa nechce integrovať a chce nám vnútiť svoj spôsob života. Tri štvrtiny našich mladých moslimov stavajú náboženstvo, teda šaría (islamské právo) pred ústavu!" Vraví bývalý pilot.

Francúzsko je podľa neho vo veľkom nebezpečenstve. Zločin sa zvýšil päťnásobne, čím sa Francúzsko stalo jedným z najnebezpečnejších štátov Európy. Štát, ktorý bol v roku 1960 ostrovom mieru. "Každý deň sme vystavení tisícom necielených agresií a stodvadsiatim útokom nožom a žijeme v neustálej hrozbe terorizmu. Zodpovední sú naši vodcovia a elity. Pravicoví aj ľavicoví, ktorí natoľko otvorili ventil imigrácie, že stratili kontrolu nad situáciou. Každý prezident, ktorý nasleduje po generálovi Charlesovi de Gaulleovi, je vinný z poníženia našej krajiny," vysvetľuje.

OSN: Máme vierohodné správy o popravách vykonávaných Talibanom a porušovaní práv žien
24 | 08 | 2021 | Tibor Sipos

Macron otvoril ventil imigrantom nevídaným spôsobom

Ročne do Francúzska príde pol milióna imigrantov. Vrátane legálnych aj nelegálnych. S pôrodnosťou menej ako 200 000 novorodencov ročne nie je veľká zmena populácie krajne pravicovou scifi, ale nespochybniteľnou realitou, píše Magyar Nemzet.

Podľa Guillemaina riešenie záchrany Francúzska existuje. "Vykázať nelegálnych prisťahovalcov. Uzavrieť hranice, ukončiť občianstvo s narodením vo Francúzsku, dvojité občianstvo a zachovať sociálne výhody výlučne pre Francúzov. Je potrebné zrušiť dôraz na cudzincov. Islam treba vrátiť do súkromnej sféry. Nakoniec je nevyhnutné vrátiť našej polícii silu, ktorá jej bola odobratá a odraziť povstalcov, ktorí žijú v našich mestách, podľa ich vlastných zákonov. Naši policajti majú obavy z nepokojov a rozkaz v niektorých štvrtiach nezasahovať. Keby sme namiesto démonizácie štyridsať rokov počúvali Jean-Marie Le Penovú, Francúzsko by nebolo na hrane," povedal.

Taliban oznámi zloženie novej vlády, až keď odíde posledný americký vojak
Fundamentalistické hnutie Taliban neoznámi zloženie novej afganskej vlády, pokiaľ Spojené štáty nedokončia sťahovanie svojich vojakov z Afganistanu. Pre tlačovú agentúru AFP to v pondelok uviedli dva zdroje z tohto hnutia. Čítať ďalej
23 | 08 | 2021 | Imrich Kovačič / TASR

Francúzsko je v nebezpečenstve a Francúzi musia mať prednosť

„Le Penová mala pred všetkými pravdu, keď v 80. rokoch zazvonila na poplach, ale elity to odmietli uznať. Vlasť je v nebezpečenstve a Francúzi majú prednosť! Toto boli jeho heslá," vraví francúzsky pilot.

"Nikdy sa nepoddávajte imigračným diktatúram v Bruseli! Vo Francúzsku už je intelektuálny terorizmus, ktorý démonizoval Le Penovú v mene spolužitia a antirasizmu. A výsledok vidíme pred sebou. O štyridsať rokov neskôr je Francúzsko v štádiu pokročilého rozpadu a stalo sa rukojemníkom svojich menšín," dodáva bývalý pilot a spisovateľ.

"Pre Macrona sú národ zastarané hodnoty, ktoré sú odsúdené na zánik v mene globalizmu a multikulturalizmu. Je viac európsky ako francúzsky. Takže pre Macrona som ako vlastenec hájaci moje židovsko-kresťanské korene a moju grécko-latinskú kultúru len populistickým malomocným, proti ktorému treba bojovať," vysvetľuje Guillemain.
Vo voľbách francúzskeho prezidenta plánuje kandidovať aj Éric Zemmour

Guillemain tvrdí, že iba málo kandidátov si uvedomuje obrovskú výzvu civilizácie, ktorá je pred nami. "Štyridsať rokov vymývania mozgov v mene politickej korektnosti spôsobilo našej elite nenávratné škody. Le Penová vytvorila v prezidentskej kampani 2017 ilúziu, ktorá, žiaľ, v televíznej debate proti Macronovi skolabovala, čo bola nenapraviteľná katastrofa.

Bývalý pilot a spisovateľ bude podporovať vo voľbách Érica Zemmoura, vynikajúceho novinára, ktorý pozná geopolitiku a problémy sveta a zároveň srdce a dušu Francúzska. Je presvedčený, že Francúzsko, aby bolo zachránené, musí viesť človek, ktorý túto krajinu hlboko miluje. "Kolíska našej civilizácie nie je v Mekke, ale v starovekom Ríme a Grécku. Ľudia, ktorí nechcú uznať hrozbu, ktorú predstavuje islam, sa vystavujú tragickej budúcnosti," dodal na záver rozhovoru.

USA nemajú právo prednášať Rusku o Kryme, sami podporujú okupáciu sýrskych území Izraelom (Rachel Lloydová)
Názor Rachel Lloydovej (Russia Today) Čítať ďalej
20 | 08 | 2021 | Diana Zaťková