Fico: Mám ho v paži, celého Sulíka. Keď to nechce robiť, nech ide od toho preč! (VIDEO)
25 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Expremiér Robert Fico je statný rétor. No to, ako tentoraz naložil Čaputovej, Hegerovi, Sulíkovi a celej vláde, je politický a rétorický unikát.


Súčasná vláda pomaly ustupuje od toho, čo ľuďom sľubovala pred voľbami. O nájomných bytoch ani chýru, ani slychu, o demokracii už ani nehovoriac. Ceny idú prudko nahor a čochvíľa tu budeme mať aj zvýšenie cien energií. Nepáči sa to najmä Smeru. Jaja Frasier zverejnila na sociálnej sieti krátke video, kde Robert Fico celkom slušne naložil súčasnej vládnej garnitúre vrátane hlavy štátu.
Majú problém s celým svetom, len ich nepočúvame rozprávať o Slovákoch

Robert Fico pripomína, že v stredu 1. septembra je štátny sviatok, počas ktorého Smer organizuje pred budovou Ústavného súdu SR v Košiciach obrovský protest za právny a sociálny štát. „Aj touto cestou pozývam každého, kto má záujem zúčastniť sa na slušnom a zákonnom proteste, aby naň prišiel,“ odkazuje verejnosti šéf smerákov. „Vláda musí makať, musí niečo robiť. Ja len stále počúvam tú paničku z prezidentského paláca, ktorá má večne problém s Bieloruskom a so všetkými. Heger má tiež problém so všetkými a s celým svetom. Len ich nepočúvam rozprávať o Slovenkách a Slovákoch,“ hovorí vo videu trojnásobný premiér.

Fico dokonale zosmiešnil europoslanca Hojsíka: Kto je tento človek? Ja takého nepoznám a nikdy som ho nevidel
Robert Fico je už starý a vetrom i rozličnými konfliktami ošľahaný politický harcovník. Na čele Smeru stojí od jeho založenia. Svoju stranu a jej členov ochraňuje. Spravil to aj teraz, keď sa ohradil voči vyjadreniam europoslanca Martina... Čítať ďalej
20 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Ani pol slova. Ani jedného, ani druhého, ani tretieho. Sulíka som nevidel ani nepamätám. Je to minister? Čo sa má čo vyhovárať, že on má nejaké dovolenky. Čo mňa zaujíma, koľko kilometrov pochodil po nejakých horách a či schudol alebo neschudol. Mám ho v paži, celého Sulíka. Ja chcem, aby došiel a aby povedal, ako zabrániť zvyšovaniu plynu, elektriny a tepla pre domácnosti. Na to tam je. Keď to nechce robiť, nech ide od toho preč,“ odkazuje šéf smeru šéfovi SaS a zároveň ministrovi hospodárstva.



„Nech prídu, nech to ukážu v Národnej rade, lebo my sme kontrolný orgán našej vlády,“ odkazuje Fico. „A Matovič si vypýtal niekedy v apríli či v máji na svoju daňovú reformu dva týždne. A nič sme doteraz nevideli,“ pridáva podpredseda Smeru-SD Erik Kaliňák. „A ani nič nebude,“ kontruje mu šéf strany Robert Fico na konci zostrihu krátkeho videa.

Lipšic je najbezcharakternejší človek, akého som za 30 rokov v politike poznal, tvrdí Robert Fico
Proti Danielovi Lipšicovi sa zdvihla vlna kritiky už pred jeho zvolením za špeciálneho prokurátora. Výhrady voči nemu mal nielen Štefan Harabin, ale prakticky celá opozícia. Vyčítali mu najmä to, že je právoplatne odsúdený, že nikdy nebol... Čítať ďalej
19 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik