Blaha: Keby sa miesto intríg radšej starali o to, aby dali ľuďom prácu a dôstojnú životnú úroveň
25 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Na Slovensku sa aj napriek slovám vlády o rastúcej ekonomike hromadne prepúšťa. O prácu už prišli stovky ľudí na Turci, v Bardejove i v Leviciach. Jasné, že také čosi nemohlo uniknúť ani ľavičiarovi Ľubošovi Blahovi.


Podpredseda Smeru a vlastne celá jeho strana si vždy tvrdo zastávali robotníkov, roľníkov, pospolitý pracujúci ľud aj dôchodcov. V statuse sa preto Ľuboš Blaha zameral práve na prepúšťanie ľudí, ale aj na zdražovanie, ktoré sa stalo v posledných týždňoch „veľkou módou“ prakticky v každom odvetví.
Jediné, čo dokážu, je terorizovať ľudí s vakcínami

„Pri Martine idú z fabriky prepustiť takmer 500 robotníkov a Heger nič - on radšej rieši Krym a Afganistan. Ten politický neborák rozbíja naše vzťahy s Ruskom, podhadzuje sa Američanom, víta afganských migrantov. A na Slovákov kašle,“ sype Blaha.

„Sulík behá po dovolenkách a užíva si milióny. Ceny za energie pôjdu hore o stovky eur a on rieši akurát tak svoju pizza-piecku. Krajniak sa pýši tým, že ukradol ľuďom na minimálnej mzde takmer 40 eur. Čaputová strieda garderóby. Toto dnes vládne na Slovensku. Neoliberalizmus v praxi,“ konštatuje smerák.

Revolucionár Blaha: Vždy budeme stáť za tými, ktorým ubližujú. Viva la revolucion!
Júl bol mesiacom asi najväčších protestov Slovákom proti očkovaniu, vakcínam a všetkému, čo s tým súvisí. Ľudí síce na nich postupne ubúdalo, no dali o sebe a svojich názoroch na experimentálne vakcíny vedieť. „Zviezol“ sa pri tom aj odporca... Čítať ďalej
24 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Jediné, čo dokážu, je terorizovať ľudí s vakcínami. Pritom sa dozvedáme, že účinnosť Pfizeru nie je 91 percent, ako tvrdili, ale len čosi viac ako 60 percent. Pfizer dostal K.O. Vraj ‘mierne zníženie účinnosti’ - počul som v rádiu. No jasné. Takmer tridsať percent je ‘mierne zníženie’. Čiže keď Matovič padol z 25 percent podpory na 8 percent, tak to bolo len mierne zníženie - do popuku,“ pridáva podpredseda Smeru.

Podľa Blahu im z tej propagandy už prepína. „Však to je taká rana pre dôveryhodnosť očkovania, že to už nerozchodia. Kvôli poloúčinnej vakcíne oni oberajú ľudí o ich slobodu a nútia ich nasilu podstúpiť medicínsky zákrok, ktoré má svoje riziká. Celé zle,“ konštatuje Blaha. Dodáva, že vládni politici sa popritom iba škriepia a šíria nenávisť.


Kiež by radšej bojovali proti segregácii a diskriminácii

Prirodzene, smerák nezabudol ani na svojich úhlavných nepriateľov. „V OĽaNO sa máruje Mičovský s Matovičom, v Za ľudí pokračuje špinavá vojna dvoch chýrnych krásavíc. Slniečkari z Progresívneho Slovenska nemajú nič lepšie na robote ako bonzovať na Smer v Európskom parlamente. Chceli, aby nás Strana európskych socialistov vylúčila. Intrigáni! Už došla jasná odpoveď. Sfúkli ich ako sviece. Európskych socialistov žiadne falošné obvinenia odporcov Smeru nezaujímajú. Hanba pre liberálov na tri zimy!“ vytešuje sa Ľuboš Blah.

Na záver ešte všetkým koaličníkom radí: „Keby sa radšej starali o to, aby dali ľuďom prácu a dôstojnú životnú úroveň. Kiež by radšej bojovali proti segregácii a diskriminácii. Za to bojovali povstalci v SNP pred 77 rokmi. Za lepší život. Za slobodu. Za sociálny štát.“

Blaha: „Dvaja vyšinutí neoliberáli chystajú cenový Armagedon.“
Neprehľadná a výbušná situácia v Afganistane síce trošku prehlušila dianie na Slovensku, podpredsedovi Smeru-SD Ľubošovi Blahovi však neunikne nič. Tentokrát poukazuje na krutý zásah tejto "vyšinutej" vlády do peňaženiek... Čítať ďalej
18 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik