Škandál! Belousovová je odhalená – je to ruská špiónka! Zistil to nový spolupracovník SIS Piško
24 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Tak toto je fakt bomba. Anna Belousovová je síce veľkou kritičkou súčasnej vlády, ale žeby bola ruskou špiónkou? Zrejme to bude pravda, pretože to zistil nový spolupracovník SIS Rasťo Piško.


Až pri slovách na slovo vzatého odborníka na špiónov Rasťa Piška si Slováci uvedomia, v akom sú nebezpečenstve. Ak si myslíte, že ním je odhalená ruská špiónka Anna Belousovová, ktorá sa k tomu v statuse i otvorene priznáva, ste na omyle. Nebezpečenstvo predstavujú skôr nový agent SIS Rasťo Piško a jeho veľký vzor, poslanec Jožo Pročko.
Piško je dement a patrí na psychiatriu, ten nech drží hubu a krok

Zdroj: FB / Anna Belousovová


„Som v šoku. Môžem to zabaliť. Bola som odhalená ako ruský špión! Najskôr Petrova a Baširova a teraz aj mňa. Darmo Piško nie je žiadne béčko,“ píše v statuse Belousovová. Nový tajný agent v SIS Piško totiž zistil, že „pani Anna urobila pre Slovensko to, že sa z Malíkovej premenovala na Belousovovú. Aby nikto nepochyboval o tom, pre akú ‘mocnosť’ pracuje.“ No povedzte, kto by toto povedal. Prirodzene, odozva od diskutujúcich na adresu tohto skvelého tajného agenta nenechala dlho čakať.

„Tento ‘pán’ má prievan v lebečnej dutine. Odporúčala by som mu napísať ‘list premiérovi’,“ pustil sa Hop Čižmičky do Piška. „Piško je dement a patrí na psychiatriu. Nie je hodný vám ani lodičky vyleštiť. Ten nech drží hubu a krok. Psychopat! A ináč taká Putinova špiónka by nebola na zahodenie. No odkiaľ on len toto všetko o vás vie?“ pridala Katarína Lichancová. „Piško, Ty sa tak voláš preto, lebo sa pomočievaš? Ty ľudský odpad a komediantská nula!“ naložil bývalému zabávačovi Vít Velčík. „Piško by v prvom rade mal prestať slopať. V druhom rade by nemal chodiť na schôdze olajno,“ myslí si Ján Drexler.

Pročko bol opäť za hviezdu. Ani tentokrát mu ľudia nič nedarovali. „Ty ozaj máš hrubú kožu na ksichte,“ odkázal mu jeden z nich
Bývalý zabávač Jožo Pročko sa opäť „pochlapil“. Na sociálnu sieť zverejnil foto s jeho straníckym kolegom Lukášom Kyselicom, na ktorej nemajú obaja rúška. Prirodzene, nezaobišlo sa to bez kritiky diskutujúcich. Čítať ďalej
15 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

Piško je intrigán, berte ho s rezervou

Invektív na adresu tajného agenta Piška bolo oveľa viac. „Piško je podliak, a primitívny pes! V živote nič nedokázal, žil len z intrigánstva! Tak, pani Anka, vy ako vzdelaná intelektuálka, prosím vás, berte ho s rezervou!“ odkazuje šéfke strany Národ a Spravodlivosť Marta Kolarovičová.

„Pani Anička - jemu šibalo od narodenia aj bez toho aby pozeral čokoľvek. Je nula a on si to nechce uznať,“ pridáva Gustáv Straka. „Kúpte mu kartón čuča a on zabudne na svet, veď on, chudák, už sa neuživí ani ako inštalatér, on vie že je koniec srandy. P .S.: Aj to prasa mu pošlite. Chudákovi kopajúcemu nôžkami,“ zapája sa do diskusie Pavel Bielik.



„Investigatívec Rasťo Pisko trvalé strčený do všetkého, čo smrdí hamburgermi. Ale nekresťanské peniaze za tliachanie v TV zodraté z daňových poplatníkov mu nesmrdia. Asi, že cez svoj vlastný smrad už nič necíti,“ skonštatoval Juraj Štubniak.

„Anička Belousovová, len im riadne potrepte po tých ich sprostých kotrbách a najlepšie s riadne ťažkou panvicou, veď tu máme jedného chmuľa za druhým! Čo sa vyrojili len truľovia a chmuľovia? Neexistuje nejaký sprej na ich odstránenie, aby nás tu nezamorovali svojou debilitou?“ zašpásovala si Jana Cseryová na adresu Piška a jemu podobných. Ako napríklad Joža Pročka.

Ste na grcanie. Na každú sviňu sa varí voda, odkazujú ľudia Pročkovi
Jožo Pročko je bývalý zabávač, na ktorého vtipoch sa dnes zasmejú azda už iba zúfalci. Čo mu však ide dokonale, to je naštvať ľudí do červena. Podarilo sa mu to aj teraz, keď sa snažil v statuse „humorne“ okomentovať dnešný protest pred budovou... Čítať ďalej
23 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik