Odborárski bossovia zrušili organizovanie septembrových protestov. Národniari sú z toho sklamaní
24 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Protestujúci Slováci aj SNS vyjadrujú údiv, ale aj sklamanie nad tým, že odborári nepodporujú protestné akcie proti vláde. Brzdia tým podľa nich úsilie dostať Slovensko na lepšiu cestu.


Odborárski bossovia sú skutočne zvláštni ľudia. Vyzývali ľudí 26. júna na veľký protivládny protest pred Úradom vlády SR pod názvom Zastavme rozvrat sociálneho štátu. Neodporúčali však svojim členom zúčastniť sa na proteste v Bratislave 5. augusta. A ako píše v statuse SNS, odbory zrušili organizovanie septembrových protestov. Slováci sa preto právom pýtajú: „O čo vlastne ide?“
Po zmarenom referende môže na predčasné parlamentné voľby tlačiť len ulica

„Slovenská národná strana vyjadruje obrovské sklamanie z Konfederácie odborových zväzov, že zrušila organizovanie protestov 4. septembra, 11. septembra a 18. septembra v Košiciach, Žiline a Bratislave. Slováci mohli pod vedením odborárov ukázať, že majú dosť tejto vlády,“ píšu národniari. Podľa nich sú odbory nezávislou apolitickou organizáciou, ktorá mala jedinečnú historickú šancu.

Škandál: Odborárski „bossovia“ vraj neodporučili zamestnancom účasť na proteste! (VIDEÁ)
Proti protestu sú nečakane aj odborári! Asi tri stovky protestujúcich sa doobeda dozvedelo, že Konfederácia odborových zväzov (KOZ) s týmto protestom či „štrajkom“ nesúhlasí a zamestnancom neumožní sa na ňom zúčastniť. To však z nečakaných ... Čítať ďalej
05 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Veríme, že Konfederácia odborových zväzov prehodnotí svoje stanovisko a že sa v septembri uvidíme na demonštráciách. Slovenská národná strana podporuje všetky protesty, ktoré sa v súvislosti vo vzťahu k tejto vláde chystajú, pokiaľ tieto protesty majú slušnú formu a nie sú zneužívané na propagáciu politiky,“ konštatujú národniari.



Podľa SNS nás musí spájať jediný cieľ, a to sú predčasné parlamentné voľby. „Dnes nezáleží na tom, kto z akej politickej strany je. Dôležité je, aby sme sa zjednotili v jednej idey. To je to, že po zmarenom referende môže len ulica tlačiť na predčasné parlamentné voľby, ktoré by mohol schváliť jedine parlament Slovenskej republiky,“ píšu v statuse národniari a dodávajú, že jediná cesta k predčasným parlamentným voľbám je ústavný zákon schválený 90 poslancami Národnej rady. „Ak sa 90 poslancov v národnej rade nenájde, budeme takto, žiaľ, trpieť až do najbližších parlamentných volieb,“ končia svoj status národniari.

Francúzske hasičské a nemocničné odbory vyhlásili štrajky proti protiústavnému očkovaniu
04 | 08 | 2021 | Diana Zaťková