Fico: Lipšicov gang pripravuje zadržanie Zuriana a ďalších, ktorí odhalili manipulácie kajúcnikov
24 | 08 | 2021 I Peter Sulek
Podľa Predsedu Roberta Fica koluje informácia, že v najbližších dňoch majú byť zadržaní Zurian, Kaľavský a Santusová. Dôvodom má byť to, že odhalili manipulácie s výpoveďami kajúcnikov a sú pre súčasní režim nebezpeční, tvrdí šéf Smeru.

Robert Fico na tlačovej konferencii uviedol, že disponuje informáciou, podľa ktorej sa chystá zadržanie dôležitých ľudí v kauzách manipulácií výpovedí takzvaných kajúcnikov.
Lipšicov gang likviduje nepohodlných

Fico na tlačovke uviedol:

"Objavila sa informácia, že sa pripravuje zajtra, pozajtra policajný zákrok, ktorý má smerovať voči známym osobám. Ja tie osoby pomenujem. Zurian (bývalý šéf NAKA), Kaľavský (bývalý šéf operatívcov NAKA) a Santusová (bývalá šéfka špeciálneho tímu ÚIS). Dúfam, že netreba tieto mená približovať.
Idú (súčasní držitelia moci - pozn. HD) tak ďaleko, že likvidujú ľudí, ktorí hovoria o manipuláciách s trestnými konaniami.

Lipšicov gang úraduje. Mikulec a Kovařík majú konať protiprávne. Píše vyšetrovateľka ústavným činiteľom
Podľa poslanca Pčolinského bol jemu a ďalším ústavným činiteľom doručený list, ktorý opisuje šokujúce praktiky vedenia polície a ministerstva vnútra. Ešte pred tým hovoril o závažných informáciách kolujúcich v priestore. Čítať ďalej
11 | 08 | 2021 | Peter Šulek / Tibor Šipoš


Tak to urobili aj s tými tromi, voči ktorým zasahoval Úrad inšpekčnej služby (ÚIS). Jedného chytili, Csabu Dömötöra. Ten sa rovno priznal, že vo všetkom klamal, lebo ho na to navádzali. Druhý ušiel, Petrov alias Tiger. Potom ho NAKA chytila po nejakom čase, v rozpore so zákonom ho nepredviedli pred sudcu, ktorý naňho vydal zatykač, ale si ho pripravovali. Ale ja verím, že od Petrova budeme počuť ešte všelijaké perly. No a tretí je Zeman, ktorý je takisto v zahraničí na úteku.

A oni idú ďalej. Oni začínajú likvidovať ľudí.

Pčolinského posadili do väzby, zbavili ho funkcie riaditeľa SIS. Zurianovi, bývalému šéfovi NAKA, vykopli ráno dvere. Potom si prišli pre Kaľavského, potom si prišli pre Szaba a tak ďalej. Myslia si, že takto sa dá riadiť štát?

Máme tu ľudí ako pani Santusová, vyšetrovateľka, ktorá má vyšetrovať prípady manipulácie, odvolajú ju z prípadu, robia jej zle. Viete, že napísala otvorený list ústavným činiteľom. A zrazu je vonku informácia, že ju majú zajtra alebo pozajtra zobrať a zadržať. To takto chcú zatvárať ústa ľuďom, toto myslia úplne vážne?"

Zastavme Lipšicov gang. 565 dní nezákonne väznený advokát vyzýva Žilinku, aby konal
19 | 08 | 2021 | Peter Sulek