Doktor Reich: V prípade experimentálnych vakcín dvojnásobne platí, že deti ich nemajú dostať! (VIDEO)
24 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Očkovanie proti koronavírusu mnohí detskí, ale aj iní doktori či vedci neodporúčajú. Naopak, za sú viaceré naše lekárske a pediatrické „kapacity“. Bežný smrteľník sa pravdu nedozvie, pretože vaxeri odmietajú s antivaxermi v televízii na túto tému diskutovať.


Vo svete, ale aj na Slovensku, sa prevalilo, že viacerí lekári, ktorí tak veľmi tlačia na očkovanie, sú platení či dotovaní výrobcami vakcín. Na facebookovom profile Šialený svet sa objavilo video, v ktorom zrejme farma firmami nedotovaný doktor Šimon Reich vysvetľuje, prečo očkovanie detí, ale aj nosenie rúšok neodporúča.
Moje deti rúška nosiť nebudú, lebo pandémia sa končí a deti ju navyše neprenášajú

Na očkovanie proti koronavírusu sa používajú experimentálne vakcíny, ktorých presné účinky na ľudské zdravie a detský organizmus ešte takmer nepoznáme. „A pretože ich nepoznáme, tak je o to viac dôležité, aby ich nedostávali ľudia, ktorí to nepotrebujú. Z môjho uhla pohľadu tu teda dvojnásobne platí, že ich deti nemajú dostať,“ hovorí jasne doktor Reich. „Pretože to nepotrebujú, nepotrebujú to ani tí ohrození, aby ich deti boli očkované, lebo je to nezmysel,“ hovorí lekár. Dodáva, že nechápe, ako to môžu ľudia, ktorí majú titul lekára, doktora prírodných vied či biológa plošne odporúčať. „Nech si nechá napichať svoje deti a tie naše nech nechá na pokoji,“ konštatuje jasne Šimon Reich.

Doktor Lipták šokuje: U ľudí, ktorí nie sú rizikoví, ale aj u detí, je očkovanie nezmyslom! (VIDEO)
Peter Lipták je praktický lekár, ktorý síce nepracoval počas najväčšej pandémie v nemocnici, zato s pacientami s koronavírusom sa vo svojej ordinácii stretával. Priznal zo aj v rozhovore, ktorý je zverejnený vo videu v statuse Tomáša... Čítať ďalej
15 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik


Doktor vysvetľuje, že keby mal deti v školskom veku, tak by zašiel za riaditeľom a povedal mu, že jeho deti rúška nosiť nebudú, pretože pandémia sa končí a deti ju navyše neprenášajú. „Ak by mi povedal, že mu to je ľútu, ale že dieťa musí mať rúško, pretože aj on je do toho tlačený, tak by som mu povedal, že aj mne je ľúto, ale budem ho žalovať,“ vysvetľuje doktor Šimon Reich.

Dodáva: „A poviem mu, že mu urobím zo života peklo. A až budem hotový s ním, tak urobím zo života peklo niekomu inému. Budem ich tak dlho ťahať po súdoch, že sa budete modliť, aby ste ma nikdy nestretli,“ hovorí ďalej lekár.


Oni nerešpektujú súdnu moc a my nemôžeme prehrať, tí ľudia patria do väzenia

„Kašlite na nich, odhoďte rúška, pretože vláda kašle na vaše práva, vláda vám pľuje na právny štát. Tak pľujte na nich. Krčmy nechajte otvorené, prestaňte kontrolovať ľudí, či majú testy. Vykašlite sa na to, nič sa vám nestane, pretože je nás viac ako ich,“ vyzýva Šimon Reich.

"Pošlú na vás políciu? Tak sa budeme súdiť. Oni nerešpektujú súdnu moc a my nemôžeme prehrať. Veď tí ľudia patria do väzenia,“ konštatuje lekár Šimon Reich.

Hlavná pediatrička Prokopová pretláča očkovanie detí. V 2016 priznala peniaze od farmafiriem
Portál Pluska v článku z roku 2016 písal o pochybných praktikách niektorých lekárov. Prokopová, ktorá v súčasnoti pôsobí ako hlavná pediatrička a pretláča očkovanie detí, v ňom priznala príjmy od farmafiriem. Čítať ďalej
13 | 07 | 2021 | Peter Sulek