Z extrému do extrému. Manuela už súťaž ani nepozreala a vyhrala
23 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Výtvory z dielne Igora Matoviča zabávajú Slovensko. Kým pred týždňom v jeho očkovacej lotérii nedokázala pre časový posun vyhrať súťažiaca Zuzana 400-tisíc eur, teraz pristála na stole ešte o sto tisíc väčšia výhra Manuele, ktorá lotériu ani len nemusela pozerať!


Aj druhý diel očkovacej lotérie „Byť zdravý je výhra“ sa niesol opäť v znamení prekvapení, hoci tých už bolo oproti premiére oveľa menej. Rozprávkovú výhru 500-tisíc si tentokrát odniesla do Bratislavy Manuela, ktorá vďaka zmene v pravidlách ani nemusela súťaž sledovať. Ako informuje portál extraplus.sk, teraz sa už hralo podľa upravených pravidiel tak, aby vyhovovali všetkým.
Pri pive s kamarátmi sa dozvedel o dvestotisícovej výhre

Moderátorskej pozície sa opäť ujali Vera Wisterová a Marcel Forgáč, hoci ten avizoval, že zvažuje odchod z relácie, napokon teda zostal. ,,Pravidlá sa upravili a my by sme vás radi požiadali, aby ste sa na túto reláciu pozerali inak. Je nutné sa pozerať na ňu tak, že relácia sa snaží pomôcť. Potrebujeme prekonať dopady vírusu,“ uviedla moderátorská dvojica a dodávala, že upraviť pravidlá bolo treba tak, aby vyhovovali všetkým. Časomiera sa premieta v rohu obrazovky a Peter Marček program tlmočí pre nepočujúcich. Asi najväčšou zmenou je, že ak nemôže súťažiaci z akéhokoľvek dôvodu zodvihnúť telefón, môže poveriť blízku osobu aby za neho hovor prevzala. Čo sa ale vôbec nezmenilo a čo divákov stále veľmi hnevá je to, že premiešavanie lístkov bolo veľmi slabé a vzduch premiešal zakaždým iba tie vrchné.

Murín: Naši známi majú po očkovaní vážne zdravotné problémy. Toto je lotéria so zdravím národa!
Publicista Gustáv Murín na príklade svojich známych odkazuje Igorovi Matovičovi, že očkovanie je lotéria so zdravím národa. Čítať ďalej
17 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


Prvá súťažiaca, Manuela z Bratislavy, kvôli zmene pravidiel videla heslo ,,veľká výhra“ ako súťažiaci minulý týždeň. Manuela sa priznala, že reláciu nepozerá, ale heslo pozná. Vďaka tomu, že ho uhádla vyhrala 501-tisíc eur. Druhý súťažiaci bol Tomáš z Vranova nad Topľou, ktorý lotériu sledoval. Povedal správne heslo ,,nádej“ a odniesol si tak výhru 101-tisíc eur. Ako spontánne do telefónu priznal, manželka ho od radosti skoro zaškrtila. Tretí súťažiaci, Ivan zo Žiliny, však telefón nedvihol, a tak mu podľa pravidiel nepatrí výhra 100-tisíc, ale len tisíc eur. Veľké šťastie mal štvrtý súťažiaci Dávid z Bratislavy, ktorý bol na pive s kamarátmi. Aj on povedal správne heslo ,,šťastná chvíľa“ a vyhral 201-tisíc eur. Michaele z Trnavy, mamičke dvoch detí, na účet cinkne z lotérie suma 101-tisíc eur.

Spustila sa očkovacia lotéria! Lukáš a Zuzany prišli kvôli šialeným pravidlám o závratné sumy
Tak, a už sa to rozbehlo. Verejnoprávna RTVS včera večer odvysielala prvé žrebovanie očkovacej lotérie. Čo na tom, že sa vyhadzujú peniaze aj tých, ktorí sa odmietajú dať zaočkovať, čo na tom, že podmienky sú pre niekoho absolútne neprijateľné, čo... Čítať ďalej
16 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik