Slovensko opäť povstane! Mohutný občiansky protest bude v Košiciach na Deň Ústavy
23 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Protesty na Slovensku na istý čas ustali. Účasť na nich síce nebola veľká, ale koaliční politici aspoň vedeli, že ľud je nespokojný. Nič to však nemenilo na situácii, že jeho hnev vláda úspešne ignorovala.


Protesty sa zo „zaspatej“ Bratislavy presunuli na stredné Slovensko, ani v Banskej Bystrici to ale nebolo o nič lepšie ako predtým v hlavnom meste. Právnik Marek Géci zo Život Národná strana teraz v statuse burcuje ľudí na východ republiky. Košice by mali byť miestom, kde sa zíde na Deň Ústavy nahnevaný slovenský ľud.
Celé Slovensko ukáže 1.9. od 15.00 hod svoju silu a odhodlanie

„Priatelia, 1.9. je deň Ústavy. Som preto rád, že sa nakoniec formuje protest 1.9. od 15.00 hod. v Košiciach, kde sa spoja na pódiu viacerí opoziční politici a odborníci,“ píše v úvode statusu Géci a dodáva, že ide o občiansky protest, kde sú pozvané opozičné strany a zdá sa, že sa podarí konečne ukázať jednotu. Géci priznáva, že nepodporuje stranícke protesty v taktovke jednej politickej strany, kde nemajú zastúpenie aj ostatné politické subjekty, preto ponuku vystúpiť v Košiciach akceptuje a verí, že na jednom mieste 1.9. od 15.00 hod. celé Slovensko ukáže svoju silu a odhodlanie.

&id=108468481076597

„Bojujeme za naše detí, za rodiny, za celé Slovensko. Košice sú pre tento dátum dôležité, nakoľko v Košiciach sa nachádza Ústavný súd a táto vláda Ústavu viac a viac prestáva brať vážne. DOSŤ BOLO,“ píše na samý záver svojho statusu právnik Marek Géci.

Fico: Smer pri organizovaní protestu v Košiciach s nikým politicky nespolupracuje
Nie je žiadny organizačný výbor, nie je žiadna dohodnutá politická spolupráca s nikým. Čítať ďalej
19 | 08 | 2021 | TASR