Neočkované sestričky v USA prichádzajú o prácu. Aké plány kuje vláda u nás?
23 | 08 | 2021 I Petra Demková

V USA je rovnako ako aj na Slovensku problém s nedostatkom zdravotného personálu v nemocniciach. Napriek tomu sa v Spojených štátoch začalo z nemocníc prepúšťať. Sestry ktoré sa odmietajú dať očkovať, buď odchádzajú samé, alebo ich vyhodia. Na sociálnej sieti konkrétna americká sestrička opisuje, čo sa deje.  



Sestrička z Ohia prehovorila

Správu z Facebooku sestričky Melissy Rexrothovej ponúkame v plnom znení, s prekladom.


„Som sestra s 10–ročnou praxou a dali mi výpoveď k 1. decembru. Politika ma nezaujíma. Nesledujem správy. Robím si svoju prácu a potom idem domov k rodine. Milujem starostlivosť o ostatných, o každý jeden život. Túto práce beriem zodpovedne a vážne.

Vedec R. Kollár: Jeseň 2021 vs. jeseň 2020 znamená 8x prísnejší Covid automat. Môže to akcelerovať nepokoje
Keď sa nenecháš pekne zaočkovať príde zlý bubák a zoberie ťa so sebou... Aj takto by sa dalo nazvať to, čo vyprodukoval vo svojom statuse matematik a vedec Richard Kollár. Tiež konštatuje, že Covid automat bude 8x tvrdší ako pred rokom a tvrdí, že... Čítať ďalej
22 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

Verím vede! A preto sa nebojím

Minulý rok som pracovala na oddelení, ktoré nikto iný nechcel. Mám vlastné zdravotné problémy, ale ochotne som na tomto oddelení pracovala. Bez strachu som sedela tvárou v tvár vašim blízkym, pretože dôverujem vede, keď hovoria, že miera prežitia Covidu je väčšia ako 99%. Nesúdim však nikoho, kto sa bojí.

Keby som nevidela všetky veci, ktoré som videla na vlastné oči, asi by som sa tiež bála. Väčšina mojich pacientov odtiaľto odišla po svojich, domov. Áno, pravdou je, že niektorí extrémne ochoreli a majú dlhotrvajúce následky. Niektorí chorobe podľahli. Ale väčšina ľudí odišla domov po svojich!
Výpoveď som dostala k 1. decembru

Tento rok pracujem na pohotovosti a budem prepustená k 1. decembru. Pre odmietnutie vakcíny. Ako je možné, že som pracovala celý minulý rok, väčšinu zmien na covidovom oddelení, mnohokrát bez ochranných prostriedkov, bez vakcíny, ale dnes som zrazu nebezpečná?

Zastávam SLOBODU! Máte právo so mnou nesúhlasiť a ja budem naďalej podporovať vaše právo na vaše názory. NIKDY nebudem súhlasiť s tým, aby som niekomu niečo vnucovala. Podporujem vaše právo vybrať si vakcínu pre vás a vašu rodinu.
Rozhodla som sa s očkovaním počkať

Po tom, čo som bola svedkom mnohých vecí, som sa rozhodla počkať, kým sa nevykonajú s vakcínami dlhodobé štúdie. Mohla by som zdieľať príbeh za príbehom o nepriaznivých účinkoch, ktorých som bola osobne svedkom. Ale neurobím to. Je to vaša voľba a s najväčšou pravdepodobnosťou ste si už vybrali. Ak ste to neurobili, povzbudzujem vás, aby ste pátrali a hĺbali.
Postavte sa za slobodu!

Hovorte s ľuďmi, ktorí sú v prvej línii. Som tu dnes a žiadam vás, aby ste sa postavili za slobodu nás všetkých. Ak nás dnes nútia do tohto, čo bude ďalej? O aké slobody budú musieť naše deti bojovať? Nedovoľte, aby na nich padlo toto. Toto je jednoducho o slobode!“

Ministerstvo zdravotníctva bez slova ZMAZALO svoju falošnú štatistiku
Odborníci z Ministerstva zdravotníctva si urobili hanbu na tri zimy. Sami sa usvedčili z klamstva. Dobre im tak. Najlepšie na tom celom je, že teraz si už aj tí, ktorí „nekonšpirovali“, budú klásť otázku: klamali nás odborníci teraz prvýkrát? ... Čítať ďalej
22 | 08 | 2021 | Petra Demková